DINAMOVCI NA ELBASAN ARENI O MOGUĆEM ISPADANJU: / 'Sport je uživanje i zabava, u njemu nema tragedije'

Image
Foto: PIXSELL
23.8.2017.
20:05
PIXSELL
VOYO logo

Budući da je ishod prvog ogleda završio bez pobjednika, a u njemu je albanski suparnik postigao i pogodak, očekivano je bilo da će Dinamov trener Mario Cvitanović biti suočen s pitanjem bi li bila tragedija da Dinamo ne uđe u fazu po skupinama u natjecanju.

"Nema tragedije u životu i nogometu. Samo postoji tragedije u privatnim životima. Sport je uživanje, zabava i trebamo uživati u ovome. Veselim se utakmici i želim pobijediti", kazao je prisnaživši sve riječima kako se zna 'pošto smo došli ovdje', a u usporedbi Skënderbeua danas s onim kojeg je Dinamo lakoćom svladao prije dvije godine kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam i na prvoj konferenciji da se naše utakmice sa Skenderbeuom koje smo igrali prije dvije godine ne mogu usporediti s ovime danas. Pogotovo s obzirom na kadar igrača obje momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za medije bio je i Amir Rrahmani, slabo korišteni 23-godišnji stoper maksimirske momčadi. Navodno je prije utakmice u Maksimiru kazao da Skënderbeu nema šanse za prolaz, pa se sad morao opravdavati:

"Nisu mediji shvatili niti prenijeli kako treba jer nisam to doslovno tako rekao. Rekao sam da ćemo mi pokušati dati gol doma na Maksimiru pa se onda pripremati dalje za uzvrat. Nije bilo govora o tome da netko nema šanse. Mislim da su nas krivo razumjeli. Skënderbeu je dobra momčad, imaju igrače koji igraju već par godina skupa, no kako je rekao trener Cvitanović, mi smo ovdje došli po prolaz u Europa ligu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo