BIO JE IZVANREDAN / Dinamovac u elitnoj momčadi prvog kola Lige prvaka: Oršić i Petković nisu našli svoje mjesto ali on je

Image
Foto: Pixsell

Zaradio je ocjenu 8.1 i tako uvršten među najbolje u prvom kolu Lige prvaka.

8.9.2022.
11:35
Pixsell
VOYO logo

Ne prestaju se stišavati dobre vijesti nakon veličanstvene pobjede Dinama u utorak na otvaranju Lige prvaka. Iz SofaScore-a dolazi nam nova u nizu lijepih vijesti.

Dinamov stoper Dino Perić našao se među najbolje ocjenjenim igračima prvog kola Lige prvaka. Perić je za odličnu igru u Dinamovoj senzacionalnoj pobjedi nad Chelseajem zaradio ocjenu 8.1 te je tako uz Axela Witsela najbolje ocijenjeni središnji branič prvog kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore

Momčad prvog kola Lige prvaka

Image
'Ubojica' divova /

EKSKLUZIVNO Životnu priču Dinamovog junaka ispričali su za RTL Oršićev otac i razrednik: 'Školu je podredio nogometu'

Perić je ocjenu zaradio tako što je devet puta otklonio opasnost, blokirao pet udaraca te presjekao i oduzeo po dvije lopte. Osvojio je 5/6 zračnih duela i 2/4 duela na tlu. Nijednom nije bio predriblan. Ujedno je bio i najbolje ocijenjen igrač na cijelom susretu iako je po UEFA-i igračem utakmice proglašen Arijan Ademi.

Najbolji igrač prvog kola je Robert Lewandowski koji je u prvoj utakmici u najelitnijem klupskom natjecanju u dresu Barcelona zabio hat-trick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo