DINAMOVA ZVIJEZDA PUNA SAMOPOUZDANJA: / 'Nemojte sad staviti naslov da mislim da mogu igrati u prvih jedanaest Reala, ali...'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamova nogometna momčad ove sezone oduševljava mnoge, a dio razloga su i igre Amera Gojaka

27.12.2018.
15:20
PIXSELL
VOYO logo

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i veznjak hrvatskog prvaka Dinama Amer Gojak dao je intervju portalu sportsport.ba u kojem se osvrnuo na dosadašnji dio sezone, pričao o svojim nogometnim planovima i nadama za budućnost.

Ponosan na napravljeno

Upitan kako se osjeća nakon jedne od najboljih sezona u Dinamovoj povijesti Gojak je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlično, ne samo ja, već i cijela momčad. Mislim da svi mi nismo bili svjesni što smo napravili. Tek kako je vrijeme prolazilo, kada smo vidjeli kako reagiraju navijači i mediji, shvatili smo da imamo nešto veliko. Pa, Dinamo 49 godina nije prezimio u Europi, a zadnjih 13 godina samo jednom nije igrao skupinu. Ponosan sam na svoje suigrače i stručni štab."

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Amer Gojak (plavi dres)

O sebi i svojim igrama reći će:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dovoljno samopouzdanja i trebao mi je netko tko će mi dati priliku u kontinuitetu. Trebao sam nekoga tko će mi vjerovati i to sam pronašao u gospodinu Bjelici. Ali, naravno ne mogu ne spomenuti svoje suigrače, jer još se nije rodio igrač koji će sam dobiti utakmicu. Ne postoji igrač koji će reći da nema prostora za napredak. Pa i oni najiskusniji igrači koji su blizu 30 godina priznaju da svakim treningom, utakmicom i analizom uče nešto novo. Mislim da mogu još napredovati, na meni je da iskoristim sve što mi se nudi."

'Da to ne mislim...'

Kaže Gojak da će 'kada stigne ponuda sjesti s ljudima iz kluba i vidjeti kako stoje stvari', da je 'do tada igrač Dinama i u potpunosti koncentriran na moj klub', pa onda i odgovara na pitanje je li bolje redovito igrati u Dinamu ili sjediti na klupi Reala čiji je navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real je kraljevski klub i sigurno da su na najvišoj mogućoj nogometnoj razini. Ne volim hipotetska pitanja, ali svugdje gdje jesam mislim da mogu igrati i nikome ne priznajem da je bolji od mene. I nemojte sada staviti u naslov da mislim da mogu igrati u prvih jedanaest Reala, ali da ne vjerujem da mogu biti na najvećoj sceni u budućnosti, odmah bih se ostavio igranja nogometa", poručio je Gojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo