DINAMOVA ZVIJEZDA NA PRAGU TRANSFERA KARIJERE: / Veznjak seli u redove slavnog kluba? 'On je njihov zalog za budućnost'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Modri bi kriza mogla prisiliti na prodaju

29.5.2020.
10:16
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Fiorentina se okreće članu Dinama AmeruGojaku. Bio bi sjajan zalog za budućnost. Rekao je to u razgovoru talijanski stručnjak za transfere BernardoBrorvarone u razgovoru za Radio Bruno Toscana.

Modri su ranije poručili kako 23-godišnjak nije na prodaju, no možda se zbog krize predomisle jer pet i pol milijuna, koliko mu je procijenjena vrijednost, silno će im biti potrebna pogotovo ako su istinite nedavne tvrdnje Zdravka Mamića kako će prihod Dinama u sljedećoj godini biti “nula” jer su svi prihodi isključivo vezani za prodaju igrača i ulaznica od igranja u Europskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

09.02.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 21. kolo, GNK Dinamo - HNK Gorica. Amer Gojak. Photo:

Prošle jeseni, pisalo se , inače, kako Getafe želi Dinamovu zvijezdu, a Dnevni Avaz je tada objavio kako to nije jedini klub koji se zanima za usluge mladog veznjaka. Tada se spominjalo da ga prate i Sevilla, Betis, Villarreal, Lyon, Milan, Inter, Celtic, Stuttgart, Werder, Schalke i Southampton.

Gojak je ove sezone u dresu Dinama upisao 32 nastupa u svim natjecanjima, zabio je četiri pogotka i namjestio još pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo