NEUSPJEŠNA GENERALKA: / Dinamo izgubio od prosječnog češkog prvoligaša, Petev poludio na svoje igrače

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je u subotu odigrao svoju posljednju pripremnu utakmicu u Sloveniji i to je loše odradio.

8.7.2017.
20:43
PIXSELL
VOYO logo

Prosječan češki prvoligaš Slovacko slavio je 1-2 i modri se u Zagreb vraćaju s negativnim dojmom. Možda je to i dobro. Sjetimo se kako je Dinamo izgledao na pripremama zimus u Turskoj.

Izgledao je sjajno, a na kraju je ostao kratkih rukava i u HNL-u i u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO U NAJVEĆOJ TAJNOSTI OSTVARIO NEMOGUĆI TRANSFER! Sve se odigralo u sjeni potrage za zadnjim veznim: ‘Ostao sam paf’

Znači li to da će na početku nove sezone Modri biti dobri? Vrijedi pričekati, ali za sad igra modrih ne obećava. No, ne treba kritizirati i paničariti, još se momčad uigrava, trebalo bi sve sjeti na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Slovackog nastradao je Guilherme koji je zamijenjen već u 18. minuti i to nije dobra vijest za Peteva. Dinamo je jako loš bio u prvom dijelu, dok su modri u nastavku utakmice ipak pokazali nešto bolje, ali opet vrlo skromno lice.

Jedini gol za Dinamo postigao je Amer Gojak u 52. minuti. Slovacko je poveo u 4. minuti preko Daničeka koji je bio uspješan iz drugog pokušaja. U 27. minuti, Zagorac je zabio za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam jer ne znam kako opisati današnje ponašanje. Kad nisi spreman za utakmicu, onda griješiš u svemu što pokušaš napraviti. Skupilo se umora, i fizičkog i psihičkog, ali nemamo pravo ponašati se tako kako smo se danas ponašali. Mislim da smo jako loše odigrali i ovaj rezultat je zaslužen. Krivnja je samo naša.

"Ne smijemo se vaditi na umor iako znam da su svi umorni. Trebali smo biti bolji i žao mi je što smo ovako završili pripreme", rekao je na kraju Petev, prenosi službena web stranica Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo