'DINAMOVA AGONIJA MORA SE PREKINUTI': / Bernardić prozvao Mamića i Bandića

Image

Predsjednik gradskog odbora SDP-a Davor Bernardić javio se putem svog osobnog Facebook profila na kojem je prokomentirao trenutnu situaciju u kojoj se nalazi nogometni klub Dinamo.

31.7.2016.
20:52
VOYO logo

Bernardić je u svom postu prokomentirao agoniju Dinama koji je, prema njemu, posljednjih godina zahvaljujući neformalnom šefu hrvatskog nogometa, bivšem izvršnom predsjedniku sad "samo savjetniku" Zdravku Mamiću, više na stranicama crne kronike nego u srcima Zagrepčana. I to prema Bernardiću treba prekinuti.

APSOLUTNO JE OBLJUBLJENA OSOBA – U SRBIJI! ‘Zdravko, dođi u Partizan k’o brata te molim’

"Poslovanje kluba treba se uskladiti sa zakonima, a farsu s privatizacijom zaustaviti. Ako vodeći svjetski klubovi poput Barcelone, Real Madrida ili Bayerna mogu funkcionirati u sustavu demokratskog odlučivanja članova kluba, onda to mora i Dinamo. Upravo njemački model smatram najprihvatljivijim, bilo bi sjajno kada bi uz kontrolne mehanizme članova, u klub ušlo svježeg novca, kada bismo brojne zagrebačke, hrvatske i svjetske tvrtke zainteresirali da pomognu Dinamu", napisao je Bernardić i dotaknuo se gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vrijeme je da Bandić odgovori na neka pitanja'

"Gradonačelnik Bandić svih ovih godina direktno ili prešutno, a svakako ogromnim svotama gradskog novca, podržava ovakvo stanje i nije rekao niti riječi na vrlo ozbiljne optužbe za izvlačenje novca iz kluba. Apsolutno je neprihvatljivo da se novac Zagrepčana ulaže u klub kojim de facto upravljaju osobe osumnjičene za utaju i pranje novca na raznim off shore računima. Vrijeme je da gospodin Bandić, kao gradonačelnik i počasni predsjednik Dinama, odgovori na pitanje kako vidi budućnost kluba koji je nekada bio simbol grada", dao je do znanja SDP-ov političar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STVARNI ODLAZAK ILI FINTA? Zdravko Mamić podnio ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo