DINAMOV STOPER ŽELJA JE ŠKOTSKOG VELIKANA, ALI...: / Celtic odustaje od njega iz istog razloga kao i Man Utd

Image

Ako je vjerovati napisima The Scottish Suna, škotski velikan Celtic je bio spreman provjeriti koliko su u Dinamu odlučni zadržati 19-godišnjeg stopera Filipa Benkovića.

6.1.2017.
17:38
VOYO logo

Spomenuti izvor piše da je godinama dominantna momčad škotskog prvenstva pozorno pratila hrvatskog U21 reprezentativca koji je postao ključni igrač maksimirskog kluba u ovoj sezoni. Dodaje se i da je Benković ugovorno za Dinamo vezan do sredine lipnja 2020. godine, ali i da mu je hrvatski prvak ponudio novi petogodišnji ugovor kako bi odbio napade Celtica i ostalih europskih velikana zainteresiranih za svog braniča rođenog 1997. godine.

"Ove je sezone stekao iskustvo igranja u Ligi prvaka u kojoj je nastupao protiv Juventusa, Lyona i Seville, premda se zagrebački klub osramotio upisivanjem svih šest poraza u tom natjecanju", navodi The Scottish Sun podsjećajući i da je Celtic u rujnu 2015. godine iz Dinama doveo Jozu Šimunovića u transferu vrijednom tri milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se i da je za Benkovićeve usluge interes pokazao i Manchester United, ali i odustao od njega nakon što se ponuda od deset milijuna funti pokazala nedovoljno visokom. Odustat će i Celtic nakon što su se upoznali s cijenom za njegove usluge, a ona navodno iznosi 17 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo