DINAMOV ŠPANJOLAC IZMEĐU FURIJE I VATRENIH: / Dani Olmo otkrio za koga će navijati, a onda i za koga bi igrao

Image
Foto: PIXSELL

'Ne bude li me Španjolska u budućnosti željela...'

11.9.2018.
9:55
PIXSELL
VOYO logo

Susret nogometnih reprezentacija Španjolske i Hrvatske As najavljuje kao ogled dviju zemalja najvažnijih za karijeru Dinamova nogometaša Danija Olma. Katalonac koji je 2016. godine Barcelonin pomladak zamijenio maksimirskom momčadi najavio je susret koji se s početkom u 20:45 igra u Elcheu.

Navodi se tako da je Olmo u procesu dobivanja hrvatskog državljanstva čime se otvara mogućnost da 20-godišnje krilo jednog dana nastupi i za Vatrene. Ipak, čeka i dalje poziv španjolske U-21 reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavit će svaki gol

"Čekam da me pozovu. Već tri godine igram na visokoj razini u Hrvatskoj, a nagradu u vidu pozica još nije stigla. Od djetinjstva sanjam nastup za Španjolsku'', veli Olmo koji ne bi imao ništa protiv niti da nastupi za Hrvatsku:

"Postupak za dobivanje državljanstva je pokrenut. Ne bude li me Španjolska u budućnosti željela, bit ću u mogućnosti igrati za Hrvatsku. Čast je kad vam se ime spominje u kontekstu viceprvaka svijeta. Tko ne bi želio nastupati za momčad u kojoj su Rakitić i Modrić? Španjolac sam, ali živim u Hrvatskoj i volim obje reprezentacije. Vjerojatno ću se veseliti svakom postignutom pogotku večeras."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo