DINAMOV REKORDNI TRANSFER MLADOG ASA U EUROPSKOG VELIKANA PITANJE JE TRENUTKA: / U Maksimiru se nadaju vrtoglavoj cifri

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Događa se transfer koji svi očekuju?

24.5.2019.
9:56
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Za 21-godišnjeg nogometaša Dinama Danija Olma pretpostavlja se kako će ovo ljeto napustiti zagrebački klub u velikom transferu i mnogo se priča o tome koja bi ga momčad mogla dovesti. Najviše se govori o interesu talijanskog Milana i njemačke Borussije Dortmund, a Sportske novosti javljaju da je kontakt uspostavljen i da je transfer jako blizu.

Image
Foto: Pixsell

Zagreb: Dinamo i Fenerbahce u utrci za pobjedu u 1. kolu Europske lige 20.09.2018., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Europska liga, skupina D, 1. kolo, GNK Dinamo - Fenerbahce. Dani Olmo Photo: Marko Prpic/PIXSELL

'Mogu vam potvrditi da je za Olma zainteresirano mnogo klubova, a među njima je i Milan. Milan je veliki klub, a vidjet ćemo što će se uskoro dogoditi', otkrio je Olmov menadžer Andy Bara koji se sastao s predstavnicima talijanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SN javlja da bi Dinamo za Olma mogao dobiti 30 milijuna, ali u zagrebačkom klubu se nadaju transferu od čak 40 milijuna.

Pada rekord

Inače, najveći Dinamov transfer u povijesti je onaj Marka Pjace u Juventus za 23 milijuna tako da bi ga Olmo u svakom slučaju mogao prestići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Olma zainteresirana je i Borussia D., ali spremna je ponuditi manje novca no Milan koji čvrsto drži ulogu favorita.

Olmo je stigao u Dinamo iz slavne Barcelone sa 16 godina, a Dinamo je za njega platio samo 200 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo