NEĆE ON NIGDJE / Dinamov igrač za infarktne završnice produžio ugovor: 'Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom'

Image
Foto: Pixsell

'Zajedno nastavljamo ostvarivati velike stvari' poručio je

3.7.2024.
17:00
Pixsell
VOYO logo

Sandro Kulenović produžio je vjernost Dinamu objavili su iz zagrebačkog kluba na službenim stranicama. Igrač koji je procvjetao u drugoj polovici sezone 2023./2024. u vrlo kratkom roku postao je miljenik navijača, a ova vijest će zasigurno obradovati kibice Plavih.

''Sjajni maksimirski napadač Sandro Kulenović, koji je u završnici prošle sezone bio jedna od ključnih figura na putu do naslova prvaka, ove je srijede potpisao novi višegodišnji ugovor s Dinamom'', objavili su iz Maksimirske 128 aludirajući na pogotke Hajduku na Poljudu, Osijeku na Opus Areni i Lokomotivi u Kranjčevićevoj ulici kada se lomilo u borbi za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Izuzetno sam sretan i ponosan što sam produljio ugovor s najdražiim klubom. Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom, a za mene to je definitivno Dinamo. Ovo je za mene veliko priznanje i motivacija da nastavim davati sve od sebe na terenu. Hvala ljudima u klubu, stručnom stožeru, suigračima i našim nevjerojatnim navijačima na podršci koju mi pružaju. Veselim se novim izazovima i uspjesima u plavom dresu. Zajedno nastavljamo ostvarivati velike stvari'', poručio je dinamovcima omiljeni Kule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Plave je Kulenović u 54 službena nastupa zabio 11 pogodaka i šest asistencija, a u novoj sezoni pokušat će dodatno podebljati svoj učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo