DINAMOV AS PUN OPTIMIZMA PRED FENER: / 'Siguran sam da me izbornik prati, a na pobjedu idem i ako je s druge strane Barcelona'

Image
Foto: PIXSELL

'Puno sam bolji nego prošle sezone'

17.9.2018.
17:47
PIXSELL
VOYO logo

U 1. kolu grupne faze Europske lige na Maksimiru će u četvrtak s početkom u 21 sati snage odmjeriti Dinamo i Fenerbahče. Utakmicu je u razgovoru za nogometni portal Goal najavio Amer Gojak.

"Znamo da je Fenerbahče kvalitetna momčad, pa i da nas u četvrtak očekuje jako zanimljiva utakmica. Svjesni smo njihove kvalitete, ali vjerujemo u našu snagu. Svjesni smo svega što trebamo odraditi za pozitivan rezultat protiv Turaka, a ako mi budemo pravi onda niti protiv takve momčadi neće biti problema. Jasno, zanima nas samo pobjeda", poručuje Gojak te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optimist

"Očekujem izuzetno otvorenu utakmicu, znamo da se oni neće braniti u Maksimiru, ali nećemo ni mi. Igramo na svom travnjaku, pred domaćom publikom, baš zbog toga sam veliki optimist i vjerujem kako ćemo se mi na kraju veseliti."

Slaže se Dinamov 21-godišnji veznjak da ove sezone igra bolje no prije, a ima i jasnu poruku za suparnike koji stižu u Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, osjećam to, puno sam bolji u odnosu na prošlu sezonu. Kažem, prošao sam kompletne pripreme, dok sam lani čak nosio gips tri tjedna, nisam ni prošao kompletne pripreme. Sada se dobro osjećam u ovoj momčadi, pogotovo i u ovom sustavu igre. Puno razgovaram s Nenadom Bjelicom, pratim njegove smjernice, pokušavam odraditi sve njegove zahtjeve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do poziva - igrom

"Iskreno, ja sam uvijek optimist, jednostavno ne znam biti drugačiji. Uvijek idem na pobjedu, pa i ako s druge strane bude Barcelona. Spremni smo za dolazak Fenerbahčea, dat ćemo sve od sebe za ta tri boda. Pa neka bude i 1-0, svi ćemo biti zadovoljni."

Ono što Gojaku još nedostaje je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Nastavi li igrati ovako, uvjeren je, izbornik Robert Prosinečki neće ga zaobići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da u Dinamu ima puno potencijala za BiH reprezentaciju, ali ti se pozivi dobivaju isključivo zaslugama na terenu. Treba biti pravi i u Europi, igrati na visokoj razini, a onda ni taj poziv neće izostati, siguran sam kako Robert Prosinečki sve prati."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo