DINAMOV ADUT NAJAVIO POČETAK HODA PO LIGI PRVAKA: / 'Ako budemo pravi, puni želje, volje i htijenja i odigramo kako znamo...'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

'Hapoel Beer Sheva? Poštujemo ih, ali uvijek prvo gledamo sebe'

20.7.2018.
14:47
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Izraelski prvak Hapoel Beer Sheva bit će prva prepreka koju će Dinamo pokušati preskočiti u povratničkoj sezoni u Ligi prvaka. Prvi susret 2. pretkola tog natjecanja igra se u Maksimiru u utorak s početkom u 20 sati.

Susret i planove za sezonu s portalom Goal.com podijelio je Dinamov ofenzivni veznjak Amer Gojak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati ciljevi

"Naši ciljevi su potpuno jasni, kao i svake sezone želimo osvojiti duplu krunu i proći u Ligu prvaka. Imamo stvarno odličnog trenera, sada smo se još bolje upoznali, a ako budemo ispunjavali njegove zahtjeve i radili ono što on traži od nas onda ćemo daleko dogurati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je bio prilično aktivan u ovom prijelaznom roku nogometaša i trener momčadi Nenad Bjelica slaže idealnu postavu za nadolazeće ispite. Ni sam Gojak nije siguran kako će sastav izgledati, ali je uvjeren da će Dinamo biti moćan.

Rezultat će doći ako...

"Imamo dosta novih, ali sigurno kvalitetnih igrača. Među nama vlada zdrava konkurencija, svi rade maksimalno, rekao bih i preko svojih mogućnosti, jer vas ovakva konkurencija uvijek tjera na nešto više. Vidjet ćemo kako će do izgledati, vjerujem da možemo daleko."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o izgledima za prolazak izraelskog prvaka Gojak je kazao:

"Hapoel Beer Sheva? Dobro, sigurno da mi poštujemo svakog suparnika, ali uvijek prvo gledamo sebe. I razmišljamo o našoj igri. Ako budemo pravi, puni želje, volje i htijenja, te odigramo kako znamo onda ni rezultat u toj utakmici neće izostati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo