DINAMO VIŠE NE BI IMAO ŠANSE: / U ovom nevjerojatnom raspletu, Riječani večeras mogu postati prvaci

Image

Uzbudljiva sezona u 1. HNL-u ulazi u samu završnicu, do kraja su tri kola, a moguće je da čak i večeras, ukoliko se tako poklope rezultati, Rijeka potvrdi osvajanje naslova.

17.5.2017.
10:54
VOYO logo

Rijeci bi u osvajanju prvog, povijesnog naslova, trebala pomoć Istre koja gostuje u Maksimiru. Teško je vjerovati da će potreseni Puljani, koji su uoči puta u Zagreb otkazali poslušnost treneru Mariju Totu, uspjeti iznenaditi Dinamo u Zagrebu.

Image
CIRKUS U PULI: /

Igrači Istre otputovali u Zagreb bez trenera, on krenuo za njima! 'Vodit ću momčad'

Image
CIRKUS U PULI: /

Igrači Istre otputovali u Zagreb bez trenera, on krenuo za njima! 'Vodit ću momčad'

Ako Istra pobijedi Dinamo...

No, suhoparne brojke govore da Rijeka već večeras može slaviti ako Istra pobijedi Dinamo, a Kekova momčad svlada Slaven Belupo u Koprivnici. U tom slučaju, Rijeka bi imala 85 bodova, Dinamo bi ostao na 77 i više ni teoretski ne bi mogao stići lidera pa posljednja dva kola, u kojima Riječani dočekuju Cibaliju, a potom idu u goste Dinamu, više ne bi imali nikakav značaj u odluci o prvaku. Dinamo u posljednja dva kola igra u gostima kod Osijeka, a zatim dočekuje Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbliže naslovu 1999. godine

Rijeka je najbliže naslovu bila prije 18 godina, u posljednjem kolu trebala joj je pobjeda protiv Osijeka, ali je momčad koju je tada vodio Nenad Gračan odigrala samo 1:1, a pomoćni sudac Krečak "mahao" je zastavicom kad je Admir Hasančić zabio drugi gol Riječana.

Dinamo se, u pohodu na 12. uzastopnu titulu uzda u pomoć Belupa i Cibalije. Kad bi barem jedna od te dvije momčadi pobijedila Rijeku, Dinamu bi u derbiju 27. svibnja na Maksimiru bila dovoljna bilo koja pobjeda za proslavu naslova. U slučaju Rijekinog jednom remija i dvije Dinamove pobjede, "modrima" bi u posljednjem kolu trebala pobjeda od najmanje tri gola razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka sa šest bodova sve rješava i prije Maksimira

Ako Istra ne pobijedi Dinamo, Rijeka i u sljedećem kolu može osigurati naslov i sve riješiti prije gostovanja u Maksimiru. Za to će joj trebati danas pobjeda protiv Slavena i ona protiv Cibalije u sljedećem kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo