Dinamo velikanima ukrao velikog talenta!

Plejadi Dinamovih talenta pridružio se Fran Brodić, dječak kojeg su zapazili mnogi europski skauti.

28.9.2011.
21:13
VOYO logo

Plavi maksimirski salon bio je poprište još jednog velikog događaja za Dinamo. 14-godišnji Fran Brodić i službeno je postao novi nogometaš hrvatskog prvaka.

"Teško mi je uopće naći riječi kojima bih opisao kako se osjećam. Došao sam u Dinamo i jedva čekam početi s treninzima i radom. Znam da me čeka stalno dokazivanje i rad te se tome veselim. Dinamo je naš najveći klub i siguran sam da ću ovdje napredovati. Stvarno sam neopisivo sretan", izjavio je Fran nakon što je stavio potpis na stipendijski ugovor s Modrima, stoji na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojučerašnji igrač Zagreba pažnju nje a sebe skrenuo ovog svibnja kada je nastupio na 'Nike Premier Cupu' u Budimpešti gdje je podijelio prvo mjesto za najboljeg strijelca turnira i neslužbeno proglašen najboljim igračem.

"Radi se o igraču koji je velika perspektiva. Naravno, on još nema niti 15 godina i pred njime je puno rada, ali ne sumnjam da ćemo izvući maksimum i dobiti pravog igrača. Pred njim je puno rada i dokazivanja, a na nama je omogućiti mu razvoj kako bi jednoga dana zaigrao i za prvu momčad", rekao je zadovoljni Romeo Jozak, direktor omladinske škole Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109280218006 arti-201109280439006 arti-201109280238006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo