DINAMO UOČI UTAKMICE SEZONE IZDAO OZBILJNO UPOZORENJE NAVIJAČIMA: / 'Ako je duži od 30 cm nećete ga moći unijeti'

Image

Modri su pozvali navijače na fer i korektno navijanje

21.8.2019.
10:09
VOYO logo

Nogometaši Dinama u srijedu od 21 sat s norveškim Rosenborgom igraju prvu utakmicu play-offa Lige prvaka. S obzirom na obavijesti koje je klub pušta u javnost tribine bi trebale biti dobro popunjenje. A kao i prije svake europske utakmice objavili su posebno upozorenje navijačima u kojima su im pojasnili čega se moraju pridržavati kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Image
DINAMU SE SMIJEŠI REKORDNA ZARADA: /

Modri uoči Rosenborga nisu mogli dobiti bolju vijest

Image
DINAMU SE SMIJEŠI REKORDNA ZARADA: /

Modri uoči Rosenborga nisu mogli dobiti bolju vijest

"Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabranjeni predmeti

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dozvoljeni predmeti

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo", poručili su iz kluba.

Dodaju i kako će ulazi stadiona Maksimir biti otvoreni od 19:00 sati te da će fan zona biti otvorena na dan utakmice od 16:30 do 23:30h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo