DINAMO U VELIKIM PROBLEMIMA: / Modri su strahovali od ovoga, najveća zvijezda odbila je potpisati novi ugovor

Image

Kada uđe u posljednju godinu ugovora, što će biti u lipnju ove godine, cijena će mu se drastično smanjiti

15.1.2020.
8:34
VOYO logo

Najbolji igrač Dinama Dani Olmo odbio je potpisati novi ugovor s Modrima, javljaju Sportske novosti.

Dinamo je Olmu ponudio petogodišnji ugovor prema kojemu bi zarađivao milijun i pol eura godišnje, ali Španjolca ta ponuda nije privukla, s obzirom da već neko vrijeme izravno govori kako želi napustiti Modre i karijeru nastaviti u jačoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Dani Olmo

Rekordni transfer

"Očito postoje razlozi zbog kojih ne želi potpisati, vjerojatno njegova strana drži da bi ga Dinamu u slučaju potpisivanja dugogodišnjeg ugovora 'vezao lancima' te da bi mogao stalno dizati transfernu odštetu", ističe SN.

Olmo je već dugo najtraženiji dinamovac, a klub s Maksimira na njegovom transferu navodno želi zaraditi 40 milijuna eura, čime bi postao apsolutni rekorder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovo osiguranje

Ponudu za njega poslala je slavna Barcelona, klub iz kojeg je i stigao u Dinamo, a pisalo se da ga žele dovesti i Atletico Madrid, Tottenham, Ajax, Chelsea i Manchester United. No od toga nije bilo ništa i Olmo se trenutno nalazi na pripremama s Modrima.

Aktualni Olmov ugovor s Dinamom traje još godinu i pol pa je logično da se zagrebački klub htio osigurati. Jer ako Španjolac ne potpiše, onda za godinu dana može slobodno, bez odštete, dogovarati prelazak u drugi klub, a jednom kada uđe u posljednju godinu ugovora, što će biti u lipnju ove godine, cijena će mu se drastično smanjiti jer je u sljedećem prijelaznom roku slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo