GENERALKA ZA WEST HAM / Dinamo u malim problemima uoči nastavka Prve HNL i početka Europa lige. Otpala im čak četvorica igrača

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
10.9.2021.
18:46
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon reprezentacijske pauze nastavlja se i Prva HNL, a Dinamo ove subote igra utakmicu osmog kola protiv Šibenika. Susret je najavio Dinamov trener Damir Krznar, koji je u međuvremenu s momčadi odradio utakmicu protiv Jaruna.

"Zadovoljni smo sa svime osim s onom pripremnom utakmicom protiv Jaruna, ona nam nije nešto poslužila. Ali, realizacija treninga odrađena je po stopostotnom planu. S igračima koji su nam bili na raspolaganju smo uspjeli napraviti malu energetsku nadopunu", rekao je Krznar, koji protiv Šibenika na raspolaganju neće imati četvoricu igrača, Dominika Livakovića, Duju Čopa, Bartola Franjića i Dinu Perića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Uigravanje za West Ham

Šibenik ne igra onako dobar nogomet kao prošle sezone, ali Krznar je na oprezu.

"Šibenik nam je prošle sezone donio dosta problema. Jednom su nas iznenađujuće pobijedili na Maksimiru, uzeli su nam i dva boda s remijem u Šibeniku. Dosta su igrača promijenili, ali ono što vidimo od Šibenika u ovoj sezoni je dobro. Radi se o kompaktnoj momčadi koja ima iznimno dobru kontru i finu fazu napada. Šibenik je za svaki respekt. Utakmici pristupamo vrlo ozbiljno, neće nam biti lako, morat ćemo ponuditi naš trenutačni maksimum da bismo izašli kao pobjednici", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo sljedeći tjedan igra protiv West Hama u Europa ligi i ta je utakmica prioritet.

"Sutra će biti svega dvije-tri izmjene u odnosu na sastav koji će istrčati protiv Engleza. Kroz ovu utakmicu se želimo uigrati za ono što nas čeka na otvaranju Europa lige, tako da neće biti velikih rotacija", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo