I TO UOČI NAJVAŽNIJIH UTAKMICA / Dinamo sprema prvi veliki ljetni transfer. Modri ostaju bez jednog od najboljih igrača, a zaradit će pristojan novac

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Trenutno nije u prvom planu trenera Damira Krznara

11.8.2021.
12:41
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo sprema prvi veći ljetni transfer, a Maksimir bi možda već i sutra trebao napustiti švicarski reprezentativac i jedan od najboljih strijelaca i igrača proteklih godine, Mario Gavranović.

Turski mediji još su u utorak navečer donijeli informaciju da bi Gavranović trebao preći u Kayserispor, a čini se da su bili i u pravu. Švicarac trenutno nije u prvom planu trenera Damira Krznara i za otprilike 2.5 milijuna eura trebao bi preći u redove turskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

To je zaista pristojan novac pogotovo ako se u obzir uzme da je Gavranović već u 33. godini i da je prije samo godinu dana bio na izlaznim vratima kluba i praktički je bio među otpisanima.

U Dinamu nemaju previše briga glede napadača, tu su osim Brune Petkovića koji je zacementiran kao prvotimac, još i Duje Čop, Komnen Andrić i Sandro Kulenović, a Modri su ranije kupili i Denija Jurića koji je trenutno na posudbi u Šibeniku, ali ga se vjerojatno da povući ako će biti potrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo