LIJEPO POPODNE / Sadržajni susret na Maksimiru: Ademi se vratio, debitant pogodio, a Petković zabio za rođendan

Image

U susretu 8. kola HNL-a Dinamo je na stadionu u Maksimiru rutinski svladao Slaven Belupo sa 3-0 (1-0).

16.9.2023.
18:59
VOYO logo

Strijelci su bili Gabriel Vidović (25), Bruno Petković (50) i Daniel Štefulj (66-ag).

Dinamo Slaven Belupo Peras Barišić

Do prednosti je zagrebački sastav stigao sredinom prvog poluvremena prvim HNL pogotkom mladog hrvatskog reprezentativca Vidovića, njemu je kapetan Petković namjestio loptu za udarac s ruba kaznenog prostora, a lopta je završila u donjem ijevom kutu nemoćnog Suška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na povećanje prednosti čekalo se do početka drugog dijela kada je Bulat lijepo ušao u kazneni prostor gostiju i zatim povratnom loptom u srcu kaznenog prostora pronašao Petkovića koji je asistenciji dodao i pogodak.

Ulazak Ademija

Konačni rezultat postavljen je 15-ak minuta kasnije nakon nesporazuma Štefulja i Suška. Štefulj je jednu dugu loptu ubačenu na rub kaznenog prostora želio glavom vratiti svom vrataru, ali nije primjetio kako je i on istrčao sa svoje linije pa je lopta završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja zabilježiti i ulazak u igru dugogodišnjeg kapetana Dinama Arijana Ademija, koji se nedavno vratio iz Kine, on je na travnjak stupio u 84. minuti uz ovacije okupljenih gledatelja.

Dinamo je ovom pobjedom stigao na drugo mjesto sa 13 bodova iz šest susreta, dva boda više iz istog broja utakmica ima vodeći Hajduk, a slijede Osijek sa 11 i Rijeka sa 10 bodova, također iz šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo je deveti sa šest bodova, pet više od zadnjeg Rudeša.

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo