DINAMO SE OPRAŠTA OD MAKSIMIRA: / 'Nemamo pravo na krivi korak, naslov još nismo osigurali'

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoic

Hrvatski prvak Dinamo sutra od 19 sati igra svoju posljednju ovosezonsku utakmicu na Maksimiru. Protivnik Modrima u 34. kolu HNL-a je momčad Istre 1961 koja se bori za ostanak u ligi.

29.4.2016.
13:11
PIXSELL, Jurica Galoic
VOYO logo

Tim povodom, trener Dinama Zoran Mamić izašao je pred predstavnike medija u Maksimirskoj 128 i najavio susret.

"Čeka nas teška utakmica bez obzira na stanje na tablici jer Istra u svojoj borbi za "goli život" može biti opasna. Mi moramo biti dobri, agresivni, jednostavni i puno bolje iskoristiti prilike nego što je bio slučaj u zadnjim utakmicama. Stvarali smo puno prilika, a rijetko koju realizirali tako da tu moramo biti bolji", kazao je Mamić, pišu službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Matematički nismo osigurali naslov'

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola, Modri imaju četiri boda prednosti ispred Rijeke i sami odlučuju o svojoj sudbini. Dvije pobjede znače jedanaesti uzastopni naslov prvaka. Poraz od Istre uz eventualnu pobjedu Rijeke nad Splitom na Rujevici u nedjelju znači strepnju Modrima do samoga kraja. Slično bi bilo i s neodlučenim ishodom protiv Istre. Znači, za Dinamo samo pobjeda dolazi u pitanje.

Image

"Matematički nismo osigurali naslov, nemamo pravo na krivi korak i želimo u subotu osvojiti nova tri boda te se tako približiti obrani naslova prvaka", daje do znanja Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema Pivarića, Goncala i Taravela

Dinamo nema problema s kartonima, svi igrači su "čisti" i nitko zbog toga neće propustiti susret protiv Istre, a što se tiče ozljeda nema oporavljenih, ali niti novih ozljeda. Tako za susret protiv Istre ne konkuriraju Pivarić, Goncalo i Taravel.

"Sezona je bila vrlo duga, teška i iscrpljujuća tako da nije bilo jednostavno, ali momčad je jako dobro reagirala, odigrali smo puno dobrih utakmica i vjerujem da ćemo sada na kraju isto biti na visokoj razini i zaključiti sezonu na pravi način".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se zahvalio navijačima

Trener se za kraj zahvalio navijačima te ih pozvao na zadnju domaću utakmicu ove sezone:

"Htio bih se zahvaliti navijačima na podršci koju smo imali ove sezone, vjerujem da su prepoznali trud koji je ova momčad uložila kao i njihovu kvalitetu te da će na zadnju utakmicu doći u lijepom broju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo