DINAMO SE IZ NIZOZEMSKE IMA PRILIKU VRATITI S VREĆOM PUNOM NOVCA: / Evo koliko Modri mogu zaraditi ako večeras osiguraju prolazak

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Samo im je jedan bod potreban da osiguraju proljeće u Europi

3.12.2020.
12:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u četvrtak (18.55 sati) igraju utakmicu 5. kola skupine K Europske lige protiv domaćeg Feyenoorda u kojoj bi joj i jedan bod osigurao plasman u nokaut fazu ovog natjecanja.

SLAVNI NIZOZEMAC UOČI DINAMA NAJAVIO ODLAZAK IZ NOGOMETA: ‘Već neko vrijeme razmišljam o kraju karijere’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo napraviti dobar rezultat i nastaviti dobre igre koje smo pružili ove sezone u Europskoj ligi. Sigurno je da imamo puno motiva, znamo koliko nam ona znači – zadovoljstvo i sreću za igrače, navijače i cijeli klub. Trebamo biti hladnokrvni na terenu, koncentrirani od prve do zadnje minute s velikom energijom, jedino tako možemo pobijediti dobrog protivnika kao što je Feyenoord”, rekao je trener Modrih ZoranMamić.

“Veliki je ulog utakmice, puno znači, ali živjet će se i dalje. Kao i u dobru i u zlu, kod sportaša, već za par dana je nova utakmica. Ako će biti dobro moramo potvrđivati kontinuitet, ako neće biti dobro – moramo se vratiti na pobjednički niz. Stalno su novi izazovi, nije sudbonosno, neće prestati svijet, ali ne želimo razmišljati o negativi, apsolutno smo pozitivni i želimo ostvariti dobar rezultat”, poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda bi Dinamu donijela i ogroman novac. Hrvatski prvak je do sada u Europi zaradio točno 7.14 milijuna eura, a u preostale dvije utakmice smiješi im se još 1,14 milijuna eura. naravno ako osvoje po tri boda , jer pobjeda donosi 570 tisuća eura, a remi 190.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klub s Maksimira će stići i nagrada za plasman u osminu finala EL-a, a ako se Modri tamo plasiraju s prvog mjesta zaradit će još milijun i pol eura. Ulazak u knock-out fazu s druge pozicije donosi točno jedan milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo