BIT ĆE LUDNICA NA MAKSIMIRU / Ponovo ćemo gledati 'Plavi pakao'. Dinamo rasprodao sve ulaznice za subotnji derbi s Hajdukom, evo koliko će navijača biti na stadionu

Image

Tri dana uoči derbija rasprodane su sve ulaznice i to u manje od sat vremena od puštanja u prodaju

18.5.2022.
13:37
VOYO logo

U subotu se igra posljednje kolo Prve HNL, a na Maksimiru će od 20 sati snage odmjeriti Dinamo i Hajduk. Modri su u prošlom kolu osigurali naslov prvaka, tako da ova utakmica ne može promijeniti stanje na tablici i Hajduk će završiti drugi bez obzira na rezultat, ali to ne znači da nećemo imati fantastičnu atmosferu dostojnu derbija.

Naime, tri dana uoči derbija rasprodane su sve ulaznice i to u manje od sat vremena od puštanja u prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 36. kola HT Prve lige Dinamo - Hajduk na stadionu Maksimir u manje od sat vremena rasprodane sve raspoložive pojedinačne ulaznice. Dinamo će tako na posljednjoj utakmici imati veliku podršku s tribina i pravu slavljeničku atmosferu za proslavu naslova prvaka", objavili su iz Dinama.

Na Maksimiru se tako očekuje oko 21 tisuća navijača i nakon dugo godina konačno bi trebali vidjeti onaj famozni "Plavi pakao" i još jednu epsku proslavu naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo