7. kolo SuperSport HNL-a /

Jakirov nasljednik promijenio sustav i tri igrača koja su igrala u Münchenu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Utakmicu 7. kola SuperSport HNL-a između Slaven Belupa i Dinama od 17.30 pratite u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

21.9.2024.
15:29
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

UŽIVO

7. kolo SuperSport HNL-a

Početak: 17.30

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto održavanja utakmice: Koprivnica

Slaven Belupo - Dinamo 0-0

Slaven Belupo: Sušak - Bosec, Kovačić, Lučić - Agbekpornu, Crepulja - Grgić, Caimacov, Dolček - Nestorovski

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo: Nevistić - Pierre-Gabriel, Bernauer, Mmaee,Ogiwara - Mišić - Cordoba, Baturina, Stojković, Pjaca - Petković

1' - Počela je utakmica.

16.21 - Stigli su sastavi za utakmicu. Sandro Perković napravio je tri promjene u odnosu na Bayern, iz sastava su ispali Teophile, Ristovski i Rog, a nova lica su Bernauer, Stojković i Cordoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najava

Dinamo u posljednje tri utakmice ne zna za pobjedu, ali zna za remi i dva poraza, od čega je jedan bolan, a jedan sramotan. Gostovanje na Rujevici protiv Rijeke prokazalo je slabosti i najavilo loše rezultatske dane za Plave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je zadao Dinamu usred Maksimira šamar, a Bayern München ga u 1. kolu novog formata Lige prvaka na Allianz Areni potopio s devet komada.

Image
NAKON SMJENE JAKIROVIĆA /

Marić o potencijalnim kandidatima: 'Želimo ozbiljan Dinamo, naći ćemo sredstva za trenera'

Image
NAKON SMJENE JAKIROVIĆA /

Marić o potencijalnim kandidatima: 'Želimo ozbiljan Dinamo, naći ćemo sredstva za trenera'

Debakl je uzdrmao Dinamo. Sergej Jakirović i klub su dogovorili sporazumni raskid ugovora, a na njegovo mjesto privremeno je sjeo Sandro Perković, dosadašnji član stručnog stožera. Perković će voditi Dinamo do izbora novog trenera.

Osim Jakirovića iz stručnog stožera su otišli dosadašnji pomoćnik Marko Salatović, analitičar Anđelo Roguljić i kondicijski trener Marin Ivančić. U stožeru su ostali kondicijski treneri Stipe Marina, Ivan Šuta i Ante Kolak, trener vratara Gojko Mrčela i analitičar Hrvoje Jozak.

Prvo vatreno krštenje Sandro Perković ima danas od 17.30 protiv pretposljednje momčadi SuperSport HNL-a - Slaven Belupa u Koprivnici. Trebao bi još voditi momčad u kup-ogledu s Banjolama i u HNL sudaru s Lokomotivom. Naravno, ako se u međuvremenu ne objavi ime novog šefa maksimirske struke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je bilo što su Sergej i dečki otišli. Ja sam dinamovac i što god ovom klubu treba, ja sam na raspolaganju. Napravit ću sve da u Koprivnici izgledamo kako trebamo izgledati i da ćemo pokazati da ono iz Münchenu nije prava slika momčadi. I u svoje osobno i u ime dečki iz stožera želim zahvaliti treneru Jakiroviću i dosadašnjim kolegama iz stožera, Marinu Ivančiću, Marku Salatoviću i Anđelu Roguljiću", kazao je na pressici jučer Sandro Perković i nastavio:

"Dugo smo radili zajedno, prošli i teške trenutke... U nogometu je najvažniji rezultat, a ulazak u Ligu prvaka govori sve. Nažalost, u nogometu i profesionalizmu rastanci su dio posla, moramo na to biti spremni. Ova je momčad iskusna i superkvalitetna i vjerujem da će već u subotu reagirati na pravi način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i poraz u Münchenu...

"Poraz u Münchenu je bio bolan i sigurno da im nije lako, ali već sutra je nova prilika. Igrači su se emotivno oprostili od Sergeja, bilo je emotivno, ali su onda odlično trenirali. Vjerujem da će i danas biti tako".

Otkrio je i stanje u momčadi...

"Imamo malih problema s ozljedama, vidjet ćemo danas. Neću o imenima, neću o sustavima, a danas imamo jako bitan treninig na kojemu moram vidjeti tko je maksimalno spreman. To je jako zahtjevna utakmica, Slavenova pozicija na tablici nije realna. Doveli su par dobrih igrača, koji imaju puno iskustva i bit će nam jako teško."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Farmaceuti zadnji na tablici, Dinamu neće biti ni malo lako...

"Slaven Belupo je momčad koja je kvalitetom daleko iznad svog trenutačnog mjesta na ljestvici. Njihova je igra, dakle, puno bolja od dosadašnjeg bodovnog učinka, a u smiraju prijelaznog roka doveli su i nekoliko provjerenih, etabliranih igrača", pričao je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Nesvakidašnji Perkovićev potez na pressici. Ovakvo što rijetko se viđa

ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo