'TO SU OBIČNI MANEKENI' /

Simpatizeri zasuli Dinamov profil kao nikad dosad: 'Idemo na trening i sve ih postrojiti'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Facebook profil Dinama na udaru je bijesnih simpatizera i ostalih kibica. Ne pamti se ovakva količina bijesa, ogorčenosti i ljutne na Faceu GNK Dinamo Zagreb

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

21.9.2024.
20:47
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Slaven Belupa, zadnja momčad na prvenstvenoj ljestvici, pred svojim je navijačima s čak 4-1 (1-1) svladala zagrebački Dinamo u utakmici 7. kola HNL-a, što je Koprivničanima prva pobjeda u novoj sezoni.

Image
STRUČNI KOMENTAR /

Što se događa s Dinamom? 'Šokiran sam, Slaven Belupo je danas bio Bayern Munchen'

Image
STRUČNI KOMENTAR /

Što se događa s Dinamom? 'Šokiran sam, Slaven Belupo je danas bio Bayern Munchen'

Dinamo je poveo u 32. minuti pogotkom Brune Petkovića, a uslijedio je preokret u kojem su golove za Slaven Belupo postizali Crepulja (45+1), Adrian Liber (67), Ivan Dolček (74) i Ilija Nestorovski (77).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je sa 13 bodova ostao na trećem mjestu, a Slaven Belupo se sa četiri boda izjednačio s Osijekom koji ima utakmicu manje. Vodeći dvojac čine Rijeka i Hajduk koji imaju po 14 bodova.

Bacili smo oko na službeni Facebook profil Dinama i možemo samo reći da on gori. U 45 minuta od završetka susreta, simpatizeri Dinama komentirali su u ogromnom broju. Više od 1700 komentara je trenutno i komentirati se slijevaju kao nikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ubijmo se kolektivno", napisao je jedan razočarani pratitelj Dinama i korisnik društvenih mreža...

"Uprava se ponaša kao je Hajdukova, zašto nitko Zajeca ne proziva. On se povukao i glumi. Ajmo sada na trening i sve postrojiti od Zajeca do igrača. Nemojte se praviti slijepi. Ništa nevalja. Prvo Zajeca na raport, a onda sve ostale".

"Nije kriv Jakirović, nego manekeni od igrača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije Jakirović kriv što ovi danas nisu trčali i što ne trče već 4 tekme, kriv je onaj što diktira da moraju igrati".

"Da je Jakir danas bio, ne bi se ovo dogodilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bavarski Slaven, svaka im čast".

"Ne ide više ovako. Idemo dati Jakiru otkaz! Pa čekajte, dali smo već... Bravo gospodo, polako ali sigurno od Dinama pravite prosječan klub. Ove godine Dinamo sigurno neće biti prvak, a tko će biti to ostaje vidjeti".

"Sramote umišljene, sve kazniti redom!!!Totalno smo razbijeni, mentalno srušeni potpuno! O trudu i trčanju neću niti pisati, katastrofa! Ovaj lik je 10 godina pomoćni trener, a nije u stanju na poluvremenu izvaditi Ogiwaru i Maaeea, naprosto lik ne razumije nogomet. Ovo stanje može preokrenuti samo jak trener tipa Nenad Bjelica ili Vaha, svaki drugi izbor je mučenje."

"Pregaženi, osramoćeni, nemoćni… 13 golova u dvije utakmice. Igre, volja, želja, apsolutno nigdje. Nekim igračima jos večeras dati papire, ali neki problem smrdi i to gadno, jer ovakav raspad se ne moze desit preko noći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ristovski, Petković, Baturina malo na hlađenje, ovo što oni igraju zadnjih mjesec dana je tragedija."

POGLEDAJTE VIDEO: Raspad Dinama u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Koprivničani su se iživili na Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo