Ivan Mance / Dinamo pronašao rješenje na poziciji sportskog direktora: Htjeli bi legendu Rijeke

Image
Foto: Pixsell

Za razliku od prije, Dinamo više ne traži jednu osobu koja će obnašati dužnosti sportskog direktora i trenera.

23.5.2022.
17:34
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama u subotu su osigurali naslov 23. prvaka Hrvatske s pobjedom od 3-1 u derbiju protiv Hajduka. Upravo je splitski klub bio najbliži pratitelj Modrih ovu sezonu, ali cijeli susret obilježen je najviše s incidentom oko ulaska Torcide na stadionu i sukobu s policijom na autocesti.

I dok je sezona za Dinamo stigla svome kraju, Hajduk očekuje finale hrvatskog kupa na Poljudu u četvrtak protiv Rijeke. Dinamo ima pune ruke posla, klub je bez sportskog direktora i trenera i te pozicije moraju biti popunjene prije početka priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju kandidata?

Za razliku od prije, Dinamo više ne traži jednu osobu koja će obnašati dužnosti sportskog direktora i trenera. Ranije su to radili Damir Krznar, Zoran Mamić i, do nedavno, Željko Kopić.

Prema pisanju 24 sata, glavni kandidat za poziciju sportskog direktora Dinama je Ivan Mance, bivši vratar i sportski direktor Rijeke koji ih je vodio do jedinog naslova prvaka 2017. godine. Mance je prošlu jesen otišao u Cipar, u Pafos, a Dinamo u njemu vidi dugoročno rješenje na poziciji sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo