DINAMO PRODAO JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA: / Branič u kojeg je Bjelica imao apsolutno povjerenje otišao kod bivšeg Vatrenog

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tamo ga čekaju hrvatskoj javnosti dobro poznata lica

27.9.2020.
13:42
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

EmirDilaver ove je nedjelje nakon nešto više od dvije godine napustio Maksimir, a njegov novi klub je turski Çaykur Rizespor, momčad koja je prošlu sezonu zaključila na 15. mjestu turskoga prvenstva, potvrdio je Dinamo na službe noj stranici.

Navode kako Rizespor s klupe predvodi bivši maksimirski branič StjepanTomas te da je u tom je klubu nastupao i Nigerijac IyayiBelieveAtiemwen koji je kasnije također osvanuo u Dinamu. U aktualnom je sastavu i hrvatski reprezentativac DarioMelnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dilaver je u plavome dresu od ljeta 2018. godine odigrao 71 službenu utakmicu, a premijerni je nastup upisao u pobjedi protiv izraelskoga Hapoela iz Be'er Sheve s 5:0 i ubrzo postao jedan od „ključara“ maksimirske obrane. Iz Dinama odlazi s osvojena dva naslova prvaka, jednim Superkupom, dočekao je europsko proljeće u Europa ligi i sudjelovao u Ligi prvaka…”, stoji u priopćenju Modrih.

Image
Image

16.08.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 01. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Emir Dilaver Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Podsjetili su i na da je zabio jedan od najvažnijih Dinamovih golova: glavom je pogodio za vodstvo 2:0 protiv Viktorije Plzeň u Zagrebu u uzvratu šesnaestine finala Europa lige u kojoj su Zagrepčani na kraju slavili s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Emire, hvala ti na dvjema nezaboravnim godinama, na silnoj energiji, fajterskom duhu, na sjajnim rezultatima... Velika hvala od srca i sretno”, poručili su. mu id Dinama za kraj.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo