DINAMO PRIREDIO ZANIMLJIV DOGAĐAJ: / Modri najavili derbi u Zoo-u! 'Ne bojimo se Hajduka'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je u subotu, dan prije najvećeg derbija hrvatskog nogometa, onog protiv Hajduka, priredio još jedan zanimljiv događaj.

5.8.2017.
15:28
PIXSELL
VOYO logo

Modri su utakmicu s Hajdukom (nedjelja, 19 sati) najavili u zagrebačkom zoološkom vrtu, podno lavlje stijene Kidepo. Svoja očekivanja od velikog derbiju iznio je trener prve momčadi Mario Cvitanović, a u ZOO-u su se s mladim navijačima Dinama još družili vratar Dominik Livaković, Filip Benković, Nikola Moro i Ivan Fiolić.

HAJDUK U OZBILJNIM PROBLEMIMA UOČI DERBIJA! Protiv Dinama bez pola momčadi: ‘Idemo na pobjedu’

Cvitanović je istaknuo kako bi volio da sura bude jedan pravi derbi, ali da svi nakon te utakmice budu sretni i zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk dijeluje dobro

"Mi, igrači i navijači, svi skupa. Gledao sam Hajduk uživo protiv Lokomotive, gledao ih u još nekim utakmicama. Djeluju mi dobro, homogeno i organizirano, kao momčadi imaju jasnu viziju i stil igre. Ali, najvažnije je da mi budemo pravi, prikažemo igru koja će zadovoljiti navijače. I moramo pokazati emociju; za ovakve utakmice se igra i živi" rekao je Mario Cvitanović čije riječi prenosi Goal.com, pa nastavio:

Image

05.08.2017., Zagreb - Dinamo u zagrebackom zooloskom vrtu postao pokrovitelj nastambe africkih lavova. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

"Zdravstveno stanje? Od Oddsa ne vidim nikakve nove probleme, bez obzira što smo tako igrali, pa i par dana ranije trenirali na umjetnoj travi. Nitko se ne žali na neke probleme, to je dobro, a možda se niti neće žaliti jer dolazi derbi, haha. Svima je važan ovaj derbi, a što se zdravstvenog stanja tiče za sada nas, da kucnem u drvo, ništa ne brine. Svi konkuriraju, no tek ću kasnije odlučiti tko će zaigrati protiv Hajduka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doumbia u trenažnom procesu

Kakvo je stanje s Doumbiom ?

"Kao što sam rekao svi treniraju, svi konkuriraju. Tongo Doumbia je u trenažnom procesu, kod njega vidim pozitivnu energiju i vibraciju, veliku želju, a ja moram odlučiti kada ću ga, koliko i gdje koristiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

05.08.2017., Zagreb - Dinamo u zagrebackom zooloskom vrtu postao pokrovitelj nastambe africkih lavova. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Osijek i Hajduk oduševili su svojim nastupima. Rijeka je, pak, u dvije utakmice protiv Red Bull Salzburga pokazala kvalitetu i čvrstinu, ali i dva lica, a Dinamo protiv Oddsa, pak, nije pokazao baš puno. Pogotovo to vrijedi za uzvratni sraz u Skienu gdje su se dinamovci napromašivali kao rijetko kad prije. Tako su modri od svih hrvatskih momčadi možda i najslabije izgledali u europskim ogledima...

'Otegotna okolnost nam je što mi nemamo vremena za treniranje'

"Svi imate pravo na svoje razmišljanje, tako i ja. Tek kad budem gotovo sa završnim proizvodom, onda ću reći da je to tako. Mislim da smo u određenim segmentima utakmice u Norveškoj momčadski bili bolji nego prije. Otegotna okolnost nam je što mi nemamo vremena za treniranje, već samo za razgovore i analize, pa na tome puno radimo. Optimist sam, želim da igrači usvajaju naše ideje, vjerujem da stižu bolji dani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cvitanović je naglasio kako se ne boji Hajduka.

"Respektiramo Hajduk , ali ih se ne bojimo. Imamo svoj stav, gajim da možemo dobiti utakmicu. Straha nema,već samo vjera u naše mogućnosti", zaključio je Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo