BOYSI U TRANSU / Kakav hit: Dinamo predstavio novu garnituru dresova i još se više približio svojim najžešćim navijačima; Kako vama izgleda?

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Premijera novih crnih dresova bit će na utakmici 6. kola HNL-a između Dinama i Rijeke

26.8.2023.
10:04
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u subotu ujutro na službenoj web stranici predstavio novu garnituru dresova crne boje, svoju treću garnituru za ovu sezonu. Možemo samo reći kako su potpuni hit, a boja je najbolja stavka dresa.

Image
TURSKI MEDIJ TVRDI /

'Bruno Petković odigrao je svoju posljednju utakmicu za Dinamo, danas stiže u Istanbul'

Image
TURSKI MEDIJ TVRDI /

'Bruno Petković odigrao je svoju posljednju utakmicu za Dinamo, danas stiže u Istanbul'

Jer, Bad Blue Boysi, najžešći i najvjerniji navijači Dinama, nose 'crninu' (oblače se uglavnom u tamne boje,najčešće u crno), a sad će se igrači još više stopiti s navijačima i upotpuniti izraženu simbiozu, tj povezanost Boysa sa igračima kluba, posebno prve momčadi. Sinergija navijača i Dinama je sjajna, a mogli smo to vidjeti i u četvrtak protiv Sparte, kad smo uživali u još jednom veličanstvenom ambijentu i sjajnoj atmosferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: GNK Dinamo

Inače, premijera novih crnih dresova bit će na utakmici 6. kola HNL-a između Dinama i Rijeke, u nedjelju 27.08. u 21:05 sati na stadionu Maksimir. Evo kako su u klubu opisali nove dresove:

"Dinamo će, nakon sezona 2017/'18. i 2018/'19., ponovno imati i crni komplet. I dok je u ranijim slučajevima crna bila u kombinaciji sa svijetloplavim uzorcima, ovaj će put dres krasiti srebrno sivi detalji. Ovu bismo kombinaciju u slobodnijem izričaju mogli simbolički nazvati i dijelom Dinamove suvremene „stealth“ tehnologije, a službeni naziv, odnosno boja dresa je black/onyx", navode iz Dinama i zaključuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Broj i prezime igrača na stražnjem dijelu, kao i sam grb kluba, logo sponzora i stilizirani uzorak na prednjem dijelu majice osvanut će u kromiranoj srebrnoj boji uz posebnu tehniku tiska."

Crni third dres u prodaji možete pronaći od danas u sva tri Dinamova fan shopa te putem web shopa. Cijena dresa iznosi 90 eura. Dres pronađite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo