Dinamo razbio Slaven! Slijede lošiji rezultati? Evo i zašto!

Dinamo i Slaven Belupo odigrali su utakmicu kakve smo već nebrojeno puta vidjeli u Maksimiru. Gosti su se stisnuli na svoju polovicu, a Modri su se mučili da bi taj bedem probili.

2.3.2013.
20:38
VOYO logo

Ambijent je bio uobičajen, tek 2.000 ljudi došlo je pogledati Dinamo nakon pobjede u Splitu. Modri su spomenuti blok mogli probiti znatno ranije, Duje Čop imao je tri lijepe prilike, pogotovu je treća bila sjajna.

Bila je to i najljepša akcija u prvom poluvremenu koju je povukao Halilović, odigrao sjajno za Sammira, ovaj vratio Čopu koji je prevario dva stopera gostiju no njegov je udarac u vratnicu odbio vratar Rodić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana Koprivničana pala je iz prekida, Pranjić je napravio glupi, osvetnički prekršaj na Čopu. Iskosa je tukao Sammir i lopta je prevarila Rodića te završila u mreži.

Već na početku drugog dijela Modri su povećali svoju prednost. Halilović je odigrao krasnu loptu, Čop preskočio a Ademi poentirao. Za treći pogodak Said Husejinović je odigrao asistirao Pivariću koji zabija za konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo veliku prednost, sad se okrećemo razvojnom radu, ne više natjecateljskom, pa ćemo u nekim utakmicama biti teški, možda nam ni rezultati neće biti tako dobri. No, mi imamo momčad kojoj treba razvoj i želimo se pripremiti za ono što nas čeka na ljeto", objasnio je trener Dinama Kruno Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo