DINAMO OSTAJE BEZ NAJUBOJITIJEG GOLGETERA? / Vatreni progovorio o odlasku s Maksimira. Dobio je vrlo bogate ponude

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ove sezone Oršić je u 26 utakmica zabio 19 golova, igra najbolji nogomet karijere

9.1.2020.
11:27
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i ponajbolji igrač jesenskog dijela prvenstva u Dinamu, Mislav Oršić, na meti je brojnih klubova i postoji mogućnost da Maksimir napusti možda već i ove zime. Međutim, 27-godišnji krilni napadač Modrih ne želi otići tek toliko u neki strani klub samo zato što su mu dali nešto veću plaću, stoga je ponude iz MLS-a i Kine glatko odbio.

"Ponude su bile korektne i možda bih razmišljao o njima prije dvije godine kad nisam bio u Dinamu. Sad ipak imam određene kriterije i znam što želim, što mogu dobiti u Kini i SAD-u te što imam u Dinamu. Tu je novac najmanje bitan. Naravno, svi živimo od novca, radimo za novac, ali život u Zagrebu i igranje za Dinamo ima puno veću vrijednost nego što neki misle. Nisam spreman mijenjati to za neku nogometnu egzotiku samo zbog novca", rekao je Oršić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

21.08.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Rosenborg BK. Mislav Orsic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Čeka konkretno

Ipak, ako dođe konkretna ponuda nekog uglednog kluba...

"Imam dovoljno godina da ostanem čvrsto na zemlji. Kada i ako nešto bude konkretno, čime će svi biti zadovoljni, onda ćemo sjesti i popričati s ljudima iz Dinama i ljudima koji brinu o mojoj karijeri", izjavio je Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Oršić je u 26 utakmica zabio 19 golova, igra najbolji nogomet karijere, član je reprezentacije i tko zna, možda mu je ostanak u Dinamu najzdravija opcija, a možda se pronađe i u nekom stranom klubu. Tko zna, vidjet ćemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo