DINAMO OSTAJE BEZ DRAGULJA: / Navodno je sve već dogovoreno s klubom iz Bundeslige, a u maksimirsku blagajnu sjeda bogatstvo

Image
Foto: PIXSELL

Tražili su ga Sampdoria, Benfica, Wolfsburg...

26.4.2018.
9:06
PIXSELL
VOYO logo

Lijevi bočni maksimirskog Dinama i hrvatski U21 reprezentativac Borna Sosa u ljetnim mjesecima prijelaznog roka ostvarit će transfer u njemačku Bundesligu, javljaju Sportske novosti donoseći i njegovo iduće odredište i visinu zaradu kluba u tom transferu.

Ipak, dvije su verzije Sosinog odlaska u Stuttgart pri čemu će Dinamo inkasirati osam milijuna eura. Prema jednoj sve je već gotovo te se samo čeka početak prijelaznog roka kada će 20-godišnjak staviti potpis na ugovor, dok druga kazuje da još sve nije do kraja definirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražena roba

Pokaže li se informacija točnom to će značiti da je klub iz sredine ljestvice njemačkog prvenstva pobijedio u utrci za Sosom klubove koji su pokazivali velik interes poput Benfice ili, pak, Sampdorije i Wolfsburga.

Sampdoria je ranije nudila četiri milijuna eura, a Dinamo navodno tražio sedam. U raspletu priče u Dinamovu bi blagajnu mogao 'sjesti' i milijun više od onog što su na ime transfera željeli dobiti od talijanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo