DINAMO JE PRVAK, ALI OVO NIKAKO NE IZGLEDA DOBRO, OGLASIO SE JOVIĆEVIĆ: / 'Dok se to ne uklopi, bit će malo šareno'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Trener Dinama ne proživljava baš start iz snova, a ne pomaže mu ni ovaj poraz

5.7.2020.
23:56
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je u utakmici 33. kola Prve HNL na Rujevici svladala Dinamo rezultatom 2:0. Golove za prvu pobjedu Rijeke u zadnjih šest kola zabili su Joško Gvardiol (2'-autogol) i Antonio Čolak (52').

Rijeka nije mogla bolje otvoriti utakmicu, već u drugoj minuti je stigla do vodstva autogolom Joška Gvardiola. Andrijašević je gurnuo loptu za Čolaka, a Gvardiol ju je pokušao izbiti, no umjesto toga zatresao je vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je povećala prednost u 52. minuti nakon brze kontre koju je povukao Escoval, dodao do Andrijaševića, a ovaj uposlio Čolaka koji je sjajno poentirao.

Nakon utakmice oglasili su se treneri obje močadi. Trener Rijeke Simon Rožman bio je zadovoljan pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je prvenstveno zbog igrača jer osim drugog poluvremena u Osijeku mislim da smo bili bolji od svih. Nije nam išlo, stvarno su patili, frustracija je bila jaka, puno je bilo kritika sa svih strana. Ali bili smo mirni jer smo znali što želimo. Teška utakmica, kada zabiješ u otvaranju je lakše. Prepustili smo dominaciju Dinamu ali ih držali dovoljno daleko od gola pa su nam teško zaprijetili. Mislim da smo zasluženo pobijedili, pokušat ćemo u ovom mjesecu vratiti se osnovama same igre da bismo osigurali Europu i u najboljoj mogućoj formi dočekali finale kupa", rekao je nakon utakmice Rožman.

Image
MODRI BROD POTONUO NA RUJEVICI: /

Riječani gurnuli Dinamo u još veću krizu, a Hajduk na peto mjesto HNL ljestvice

Image
MODRI BROD POTONUO NA RUJEVICI: /

Riječani gurnuli Dinamo u još veću krizu, a Hajduk na peto mjesto HNL ljestvice

'Momčad je danas ginula'

Igor Jovićević ne proživljava baš start iz snova na klupi Dinama, a ne pomaže mu ni ovaj poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam energiju, da je momčad danas ginula. Sasjekao nas je gol na početku, u nastavku kada smo bili najbolji osjetio sam da možemo preokrenuti, pa nam se dogodio se drugi gol. Onda je bilo nervoze, puno smo forsirali i nije više bilo mirnoće u igri. Prilika mladima? Želimo vidjeti neke igrače koji su budućnost Dinama i sada si to možemo priuštiti. Znam da je ovo derbi, da će kritike biti upućene meni, ali moramo ove dečke vidjeti u stresnim situacijama. Mi moramo biti bolji, jači i odlučniji, pokazati zašto smo prvaci i ne umanjivati njihove zasluge. Ovo je novi ciklus, dajemo priliku mladima i dok se to ne uklopi bit će malo šareno", rekao je Jovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo