DINAMO IMA ZAMJENU ZA NAJBOLJEG IGRAČA NA ODLASKU: / Ovaj razigrani Kongoanac je na pragu Maksimira, ali postoji jedan problem

Image
Foto: AFP

Hrvatskog prvaka očekuju promjene ovog ljeta

15.5.2018.
10:23
AFP
VOYO logo

Kongoanac Thievy Bifouma mogao bi pojačati redove zagrebačkog Dinama. Modri ne stoje dobro u proljetnom dijelu prvenstva, raštimano izgleda orkestar Nikole Jurčevića i nakon finala hrvatskog Kupa protiv Hajduka sve misli se okreću prema rekostrukciji momčadi.

REZULTATI SU PORAŽAVAJUĆI ZA JURČEVIĆA: Upaljen je alarm, klub je na liniji s Bjelicom; U svlačionici vlada loša atmosfera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

26-godišnji napadač turskog Sivasspora u svojoj je karijeri nastupao i za Espanyol, Las Palmas, West Bromwich Albion, Granada, Reims, Bastia i Osmanlispor. Sve su to većinom bile posudbe iz Espanyola, a najdublji trag ostavio je u Las Palmasu za kojeg je u 38 nastupa zabio 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima i francusko državljanstvo, a za reprezentaciju Republike Kongo od 2014. godine odigrao je 25 utakmica i zabio 13 golova.

Njegova vrijednost prema Transfermarktu je 1.75 milijuna eura, a ugovor s turskom ekipom ističe mu ove sezone te ako bi se dogovorili, stigao bi u Zagreb kao slobodni igrač. Kako pišu Sportske novosti, zasad je zapelo ja pregovorima oko plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi Bifouma stigao u Dinamo, to bi značio vjerojatni odlazak El Arabija Hilala Soudanija na ljeto. Ova dvojica igraju na istim pozicijama, a Alžirac je već istaknuo u prošlosti kako bi se volio okušati u inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo