DINAMO IMA IGRAČA OD 30 MILIJUNA EURA: / Olmu se udvostručila vrijednost, ali u srijedu neće biti najskuplji na terenu

Image

Sada više nitko ne može prigovoriti Dinamu da previše traže za njega, štoviše moći će mu dodatno povisiti cijenu

16.9.2019.
15:04
VOYO logo

Nakon sjajnih predstava ovog ljeta u dresu mlade španjolske reprezentacije i Dinama Dani Olmo postao je predmet želja raznih klubova. Unatoč ogromnom interesu najpoznatija stranica posvećena transferima i vrijednosti igrača procjenjivala je Olma na 15 milijuna eura. Premalo u odnosu na 30-40 koliko se pisalo da Dinamo očekuje za njega. Dva dana uoči početka Lige prvaka Transfermarkt korigirao je Olmovu vrijednost te ju je povećao na 30 milijuna eura.

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Dani Olmo

Atalanta vrijedi znatno više

Tako je postao uvjerljivo najvrjedniji Dinamo igrač. Daleko iza njega su DominikLivaković i Bruno Petković. Prema navedenoj stranici oni vrijede svega osam milijuna eura, a slijede AmerGojak (6,5 milijuna eura) i ArijanAdemi (šest milijuna erra).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamova momčad ukupno je procijenjena na 107,3 milijuna eura. To je za gotovo 150 manje od Atalante. U momčadi talijanskog kluba samo jedan igrač vrijedi više od Olma - Duvan Zapata (40 milijuna eura). Iza su Marten de Roon (24 milijuna), Remo Freuler (20 milijuna) i Tomothy Castagne (18 milijuna). Mario Pašalić procijenjen je na deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo