BRUTALNO POVEĆANJE CIJENE / Dinamo ima igrača čija je startna vrijednost suludih 18 milijuna eura, teško ćete pogoditi tko je to

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najveći i gotovo nevjerojatan skok od čak 10 milijuna eura imao je Dinamov branič i hrvatski reprezentativac

8.11.2022.
16:49
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prema posljednjem ažuriranju Transfermarkta, najrelevantnije stranice koja se bavi procjenom vrijednosti nogometaša, nekolicini Dinamovih igrača znatno je porasla tržišna vrijednost.

Najveći i gotovo nevjerojatan skok od čak 10 milijuna eura imao je Dinamov branič i hrvatski reprezentativac, Josip Šutalo. Šutalo je donedavno vrijedio osam milijuna eura, a prema posljednjem ažuriranju vrijedi čak 18 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nekima je cijena pala

Veliki porast imao je i Martin Baturina, koji je do jučer vrijedio tri milijuna eura, a sada vrijedi 6.5 milijuna eura. Skočila je cijena i Dini Periću s tri i pol milijuna na pet milijuna eura. Josip Mišić sada vrijedi tri i pol, a vrijedio je dva milijuna eura, dok je Robert Ljubičić s dva i pol skočio na tri i pol milijuna eura.

Nažalost, bilo je i onih kojima je cijena padala. Jedan od tih je donedavno najvrjedniji eksponat u Dinamovu izlogu, Luka Ivanušec, koji sada vrijedi 10 milijuna eura, a vrijedio je 12.5 milijuna eura. Pali su i Arijan Ademi i Rasmus Lauritsen, prvi sa 6.5 na četiri, drugi s pet na četiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo