Dinamo i Mamić se bogate, ostali propadaju!

Apel Davora Vugrinca čelnim ljudima hrvatskog nogometa o problemima u varaždinskom prvoligašu tek je kap u moru onoga sa čime se svaki dan susreću i ostali sudionici Prve HNL.

21.9.2011.
14:45
VOYO logo

Neisplaćene plaće, dugovi, isključena struja samo su neki od problema s kojima se moraju suočavati hrvatski prvoligaši na početku nove sezone HNL-a. Situacija je najgora u Varaždinu, međutim daleko ne zaostaju ni Šibenik, Karlovac ili Osijek.

U klubu iz baroknog grada igrači plaće nisu vidjeli već 12 mjeseci, što je rezultiralo odlaskom čak 14 igrača, kao i trenera Toplaka. Šibenčani su u tom aspektu tek nešto malo uspješniji od Varaždinaca. Oni svoje plaće nisu vidjeli već devet mjeseci, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlovčani se trude biti redovni s isplatama, međutim oni problema s plaćanjem računa. Zbog neredovitosti i kašnjenja HEP im je isključio struju.

Bajna situacija nije ni u Rijeci, iako od dolaska Roberta Komena na mjesto predsjednika u veljači ove godine barem plaće sjedaju redovito. Ipak, novca za stare dugove nema, pa tako problem stvaraju zaostaci od prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek najveći problem ima s dugom državi, koji iznosi velikih 50 milijuna kuna. Plaće kasne više od mjesec dana, a situacija se malo poboljšala prodajom Dine Špehara u Dinamo. Međutim, to je pomoglo samo u rješavanju tekućih problema.

Financije su gorući problemi većine hrvatskih prvoligaša. Rijetki su oni izuzev Dinama i Hajduka, koji se mogu pohvaliti da nemaju probleme, stoga je krajnje vrijeme da reagira i Hrvatski nogometni savez, jer situacija je u najmanju ruku alarmantna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109201151006 arti-201109170210006 arti-201109170001006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo