DINAMO DOVEO DVOJICU TALENTIRANIH CRNOGORACA: / 'Ne bih želio da bude fraza, ali ja sam zaista ispunio svoj san'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Obojica su reprezentativci mlađih uzrasta Crne Gore

5.10.2020.
14:47
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo potvrdio je u ponedjeljak da je u svoje redove doveo dvojicu 18-godišnjaka iz Crne Gore, Andriju Kolundžića i Milana Vukotića. Stariji Andrija rođen je 23.09. 2002. a u Dinamo dolazi iz FK Iskre iz Danilovgrada. Igra na poziciji desnog krila.

“Ne bih želio da bude fraza, ali ja sam zaista ispunio svoj san potpisom za Dinamo. Toliko toga znam o ovom klubu jer sam ih pratio i dok nije bilo naznaka da bih mogao postati njegov igrač. Zahvaljujem se Upravi kluba, svjestan kako je ispred mene veliki rad i trud da bih opravdao njihovo povjerenje ali i ono mojih agenata koji su vjerovali u mene od prvoga dana. Vjerujem u uspješno vrijeme koje ću provesti u Dinamu na veliko zadovoljstvo svih u Dinamu, naših navijača i moje osobno. Iskoristio bih priliku da se zahvalim ljudima u Iskri i Danilovgradu na odličnoj suradnji proteklih godina i želim im uspješnu sezonu”, rekao je Kolundžić za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukotić je pak u Dinamo je stigao iz FK Budućnosti iz Podgorice. Prošao je sve selekcije mlađih uzrasta reprezentacije Crne Gore a trenutno je na okupljanju U-21 reprezentacije u Podgorici. Ondje je Milan proslavio 18. rođendan koji pada na današnji dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo mi je najljepši mogući poklon za rođendan. Iznimno sam sretan što sam postao član Dinama. Svi mi smo svjesni veličine tog kluba koji je postavio visoke standarde u regiji i privilegij je za mladog igrača da svoj razvoj nastavi u Maksimiru. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi iz Dinama, njegovih navijača i struke. Ovim putem također bih se zahvalio mojim agentima i obitelji jer su me savjetovali kako je Dinamo pravi izbor”, rekao je Vukotić, koji igra na poziciji polušpice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo