MAMIĆEV DERBI: / Dinamo se spasio nove blamaže

Image

Dinamo je u nedjelju odigrao bratski derbi, hrvatskom prvaku na putu do nove pobjede u Maksimiru bio je mlađi brat - Lokomotiva. Očekivano, dinamovci su slavili s 3:1.

29.11.2015.
13:42
VOYO logo

Kako u 18 dosadašnjih međusobnih dvoboja Dinamo je slavio u 17, a jedan je završio bez pobjednika, teško je bilo prije početka očekivati kako će Lokomotiva sada usporiti Dinamo. Pogotovo jer su dinamovci nakon pobjeda Rijeke i Hajduka bili treći na ljestvici. No, nakon prvih 45 minuta stvari nisu bile bajne za Zorana Mamića.

Dinamo je poveo već u 5. minuti golom Roga. Pivarić i Fernandes su pokrenuli akciju, da bi bivši splitovac sa 16 metara pospremio loptu pod prečku. Mogli su i povećati vodstvo, ali pred odmor mlađi brat je šokirao. Grezda je u 41. minuti s(p)retno zabio. Ušao je u kazneni prostor i pucao, a lopta je na putu do gola pogodila Benkovića, promijenila smjer i ušla u mrežu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je donio dominaciju Dinama, koju su naplatili tek u 73. minuti. Nakon kornera lokosa, Ante Ćorić je povukao kontru i uposlio Roga. Potonji je zaobišao Zeleniku i lakoćom poentirao (2:1). Upravo je Ćorić u 78. minuti slomio otpor Lokomotive, s nekih 14 metara je poentirao i razočarao pokojeg navijača Lokomotive.

Tako se Dinamo vratio na drugo mjesto ljestvice, imaju 36 bodova. Jedan više od Hajduka, te dva manje od vodeće Rijeke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo