DI MARIA JE U MANCHESTERU BIO SAMO POTROŠNA ROBA: / 'Ne misle na navijače, samo dovode igrače na kojima će zaraditi'

Image
Foto: AFP

Angel Di Maria prešao je u ljeto 2014. iz Real Madrida u redove Manchester uniteda, ali čini se kako razlog nisu bile njegove igračke kvalitete.

16.11.2017.
16:44
AFP
VOYO logo

Debora Gomes nepoznato je ime u svijetu nogometa. Radila je kao prevoditeljica u Manchester Unitedu i zbog svoje je priče o tom klubu dospijela na svjetske naslovnice.

Naime, Gomes je otkrila kako su u Unitedu radili sve samo kako bi zaradili što više novca. Tako je i Di Marija doveden samo kako bi klub zaradio na prodaji dresova s njegovim imenom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubili su interes za nogomet

"Imala sam priliku razgovarati s Di Marijom. Bio je nesretan, nije mogao komunicirati ni sa kim. A i shvatio je da ga klub nije doveo da im donese naslove ili zato da je dobar igrač. Samo su željeli zaraditi prodajom njegovih dresova", rekla je Gomes, a prenosi Goal:

"Nakon što je Sir Alex Ferguson napustio klub, izgubili su interes za nogomet i bitan im je samo novac. Ne misle na navijače, samo dovode igrače na kojima će zaraditi. Jednom sam ih pitala zašto ne dovode igrače iz Brazila? Tamo ćete pronaći puno 'Neymara' za malu novce. Odgovarali su da ne mogu prodavati proizvode u Brazilu jer je tamo ekonomska kriza", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo