DEVET GOLOVA NA SANTIAGO BERNABEU: / Modrić se vratio asistencijom, čudesni Ronaldo zabio četiri gola u pobjedi Reala

Image
Foto: AFP

Real Madrid tako je skočio na treće mjesto sa 60 bodova, dok Valencia na četvrtom mjestu ima 59. Prva je Barcelona sa 75 bodova, a drugi je Atletico Madrid sa 64 boda

18.3.2018.
22:42
AFP
VOYO logo

Real Madrid na svom je Santigao Bernabeu pobijedio Gironu sa 6-3 i tako preskočio Valenciju na trećem mjestu prvenstvene ljestvice. A najbolji igrač utakmice bio je Portugalac Cristiano Ronaldo koji je zabio čak četiri gola. Već s tri gola srušio je jedan svoj rekord te je zabio svoj 50. hat-trick u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je poveo u 11. minuti nakon sjajne akcije Kroos i Ronaldo koji je bio i strijelac, a u 29. minuti glavom je nakon kornera zabio Stuani kojemu je ovo deveti gol glavom u sezoni po čemu je najbolji igrač u ligama petice. S rezultatom 1-1 se otišlo na poluvrijeme, a u nastavku su se domaćini raspucali.

Prvo je Ronaldo sjajno pogodio u 47. minuti na asistenciju Benzeme, a Lucas je povisio na 3-1 u 59. minuti. Nakon pokušaja Benzeme u 64. minuti lopta se odbija do Ronalda koji je tako kompletirao svoj hat-trick. Stuani je svojim drugim golom glavom na utakmici smanjio na 4-2, ali tu nije bio kraj uzbuđenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić u igru je ušao u 71. minuti umjesto Matea Kovačića, a u 86. minuti je sjajno asistirao Baleu koji je povisio na 5-2. Juanpe je smanjio za Gironu u 88. minuti - kako drugačije nego glavom nakon kornera. Konačan rezultat postavio je Ronaldo četvrtim golom na utakmici u sudačkoj nadonkadi.

Ronaldo je s nova četiri gola ukupno zabio 18 golova u ovoj godini te je tako zabio više golova nego cijele momčadi Milana i Arsenala zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid tako je skočio na treće mjesto sa 60 bodova, dok Valencia na četvrtom mjestu ima 59. Prva je Barcelona sa 75 bodova, a drugi je Atletico Madrid sa 64 boda koji je danas izgubio na gostovanju kod Villarreala sa 2-1 iako je vodio 1-0 na poluvremenu golom Griezmanna ize penala u 20 minuti. Veliku pobjedu žutoj podmornici donio je Unal golovima u 82. i 91. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo