DESCHAMPS NAKON POBJEDE JASNO DAO DO ZNANJA: / 'Svi ste vidjeli kako je ispala Hrvatska koju su mnogi vidjeli u finalu'

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

U susretu osmine finala EURA u Lyonu su nogometaši Francuske svladali Irsku s 2-1 (0-1), pa u četvrtfinalu čekaju pobjednika dvoboja Engleska-Island. Irci su poveli golom Roberta Bradya u 2.

26.6.2016.
18:59
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Didier Dechamps, francuski izbornik, prokomentirao je utakmicu.

"Bilo nam je jako teško, ali ostvarili smo cilj. Penal na početku utakmice nam je bitno otežao igru, a i Irci su zaista dobro igrali u prvom poluvremenu. U drugom dijelu sam ubacio u igru Comana i počeli smo igrati puno brže. Svima na turniru je teško, vidjeli ste jučer kako je ispala Hrvatska, koju su mnogi vidjeli u finalu. Očito ne treba kalkulirati, ponekad je bolje da unesete malo ludila u igru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Luku Modrića teško je pogodio poraza od Portugala. Morao je čestitati klupskom suigraču C. Ronaldu, a on ga je pokušao utješiti.

Martin O'Neal, irski izbornik bio je razočaran nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam jer smo dugo vodili i da smo uspjeli izdržati bez primljenoga gola još desetak minuta Francuzi bi počeli paničariti. Ponosan sam na svoje igrače jer su dali maksimum. Prošli smo skupinu i to je veliki uspjeh, no za malo veće domete potrebno je više truda i talenta. Ako Francuzi dokraja odigraju kao protiv nas u drugom dijelu, osvojit će naslov prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo