Gotovo je! Stiglo pismo zbog kojeg će mnogi zaplakali

Legendarni talijanski nogometaš Alessandro Del Pierro poslao je zadnje otvoreno pismo navijačima Juventusa s kojim se oprašta nakon 19 godina koliko je proveo u torinskom klubu.

30.6.2012.
17:34
VOYO logo

Uprava prvaka Italije odlučila je ne produljiti suradnju s klupskom legendom, iako je ovaj bio vjeran istom gotovo puna dva desetljeća. Del Piero je pismom želio zahvaliti navijačima Bianconera koji su toliko godina bili uz njega i klub, pa i u trenucima kada su dotakli samo dno, kada su zbog namještanja izbačeni u Serie B.

"Ovdje završava moj put. Danas je posljednji dan mojeg ugovora s Juventusom (30.6.). Ovo nije neka novost, ali znajući da danas sve završava ima poseban utjecaj na mene. Nisam tužan, ne žalim za ničime. Imao sam dovoljno vremena da se osvrnem na svoju posljednju sezonu, ali i na sve prethodne, te da shvatim kako sam živio svoj san. Svi trenuci, sreća, tuga, slavlje, bijes... sve mi je to danas pred očima. Prije nego sam otišao na odmor, ispraznio sam svoj ormarić u svlačionici i prošetao posljednji put po travnjaku gdje ste me toliko mjeseci čekali u nadi da ćemo se slikati, da ćete dobiti autogram ili barem pozdrav", napisao je i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekali ste po kiši, suncu, snijegu i ledu... Sada sam ja taj koji vas pozdravlja i zahvaljuje na svemu, baš kao što ste to vi radili za mene. Igrači prolaze, ali Juventus ostaje. Ostajete vi, vi ste Juventus. Od sutra više nisam igrač Juventusa, ali uvijek ću biti jedan od vas. Sada počinje nova avantura za mene. Arrivederci! Hvala vam na svemu! Alessandro.", stoji u pismu koje je objavio Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo