nahvalio naše / Del Bosque o Španjolskoj, Vatrenima i očekivanjima: 'O kvaliteti Hrvatske nije potrebno govoriti'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Prije četiri godine, Španjolska je u Poljskoj pobijedila Hrvatsku s minimalnom razlikom (1:0). Gol je zabio Jesus Navas u 88. minuti

6.6.2016.
14:02
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski nogometni izbornik Vicente del Bosque rekao je kako Hrvatska ima odličnu momčad, koju je teško pobijedio na Europskom prvenstvu prije četiri godine.

"O kvaliteti Hrvatske nije potrebno govoriti. Već poznajemo Modrića, Rakitića, Kovačića, Halilovića... no ima još puno jako dobrih igrača. To je odlična momčad. Sjećamo se koliko nas je koštalo pobijediti ih na Europskom prvenstvu 2012.", izjavio je del Bosque

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije četiri godine, Španjolska je u Poljskoj pobijedila Hrvatsku s minimalnom razlikom (1:0). Gol je zabio Jesus Navas u 88. minuti, u posljednjoj utakmici u skupini. Tada su se Vatreni oprostili od natjecanja, a Španjolska osvojila Euro.

"Mi imamo maksimalni cilj. Obranu naslova osvojenog prije četiri godine. U istoj smo situaciji kao na prošlom Euru jer smo i tada išli po obranu naslova. Odgovornost je sada nešto veća jer ipak branimo dva posljednja naslova", rekao je del Bosque i naglasio kako nije jednostavno reći tko je favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu je Njemačka, svjetski prvak, pa Francuska koja igra doma i ima veliku momčad, Italija sa svojim natjecateljskim genom... I kasnije dolaze one zemlje o kojima se govori manje: Engleska, Belgija, Hrvatska, Poljska... I ne treba zaboraviti kako na ovakvim turnirima nije neuobičajeno da se istakne reprezentacija o kojoj se manje govori", napomenuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo