Sto se zaista dogodilo: 'Bio je to Guardiolin najgori dan'

Izbornik spanjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque nahvalio je rad Carla Ancelottija nakon plasmana njegovog Real Madrida u finale Lige prvaka.

1.5.2014.
12:35
VOYO logo

Ancelotti je u prvoj sezoni za kormilom Kraljevskog kluba osvojio Kup kralja, a u finale Lige prvaka plasirao se impresivnom 5:0 ukupnom pobjedom protiv aktualnog prvaka Bayerna.

"Ancelotti je dobar za nogomet i obogatio ga je. Osim dobrih odnosa i manira koje je pokazao tako je uspio voditi kompliciranu momcad kakvu Madrid ima. Gradio je svoju momcad malo po malo. Ne od prvog dana, ali s vremenom je momcad postala homogena i stvorena je dobra osovina.", rekao je Del Bosque za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Del Bosque i teske dane Bayernovog stratega Pepa Guardiole, a sve u svjetlu njegovog teskog poraza od Reala u Munchenu (0:4).

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to Guardiolin najgori dan. Divim mu se zbog rada u Barceloni i izazova s kojima je suocen u Bayernu. To je tezak klub, ali Guardiola je jak karakter i za njega je pravi izazov voditi momcad poput njihove, u drugacijoj ligi. On je sjajan primjer spanjolskog trenera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo