Čudesna priča o uspjehu mladog Hrvata završila u Maksimiru!

Dinamo je ljetni prijelazni rok otvorio prvim pojačanjem, 24-godišnjim napadačem Istre Dejanom Radonjićem.

30.5.2014.
19:29
VOYO logo

Dejan Radonjić u petak je potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom i tak stavio točku na čudesnu priču o uspjehu koja je počela jednom davno - u Bayernu. Naime, 190- centometara visoki napadač rođen je u Tettnangu u Njemačkoj, kao mladić je potpisao ugovor s Bayernom, ali je zbog serije teških ozljeda zamalo prerano završio sportsku karijeru.

Upisao je tada pravni fakultet, igrao za niželigaše, a onda se vratio u Hrvatsku, u Ozalj, gdje su njegove kvalitete uočili ljudi iz NK Istre. Oduševljeni sposobnostima koje je stasiti napadač pokazao na probi, Puljani su Radonjića doveli prošle godine i nisu se pokajali. Mladić je u svooj prvoj sezoni igrao odlično, zabio je 10 golova i prešao u redove hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filmska priča? Ne znam stvarno. Presretan sam. Ne znam uopće kako bih opisao što sada osjećam, koliko sam sretan i ponosan što sam igrač Dinama. Maštam o ovome otkada sam kao klinac u Njemačkoj počeo igrati nogomet, a uvijek sam na igricama igrao s Dinamom. Znam koji su ciljevi Dinama i što se ovdje očekuje, znam i kakva me konkurencija čeka, ali uvijek sam se u životu veselio izazovima. Što reći? Jedva čekam početak priprema i sezone", izjavio je Radonjić na predstavljanju u Maksimiru.

//www.youtube.com/embed/bDnUktdFjBw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Zoran Mamić ovako je predstavio novo pojačanje.

"Dejan je moderan napadač koji je vrlo jak u duelu i čvrst, a voli i sudjelovati u igri te puno radi za ekipu. U stilu koji mi igramo, s krilima i špicom u sredini, sam siguran kako će se dobro snaći. Dulje vrijeme smo ga pratili, zabio je dosta golova, ali osim golova i dobro igrao tako da smo se odlučili za ovaj potez".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo