DEJAN LOVREN OBJAVOM NA INSTAGRAMU UDARIO PO MEDIJIMA: / 'Razmislite prije nego krenete pljuvati, ako uopće imate mozga'

Image
Foto: AFP

Španjolska je u Elcheu razbila srebrne Vatrene i dovela ih u nezgodan položaj na startu Lige nacija

12.9.2018.
8:31
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je natjecanje u Ligi nacija debaklom u Elcheu izgubivši od Španjolske sa 0-6 što je najteži poraz Vatrenih u povijesti. Do sada najteži poraz doživjeli smo u rujnu 2009. na Wembleyju u kvalifikacijama za SP 2010. izgubivši od Engleske 1-5. No, ‘Furija’ je svjetskim doprvacima ‘čestitala’ šesticom.

Mnogi će alibi za Dalića potražiti u tome što na dispoziciji nije imao sve igrače, među kojima je i ozlijeđeni Dejan Lovren koji je blamažu iz Elchea gledao iz Liverpoola. Nakon utakmice Lovren se oglasio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaboravili Svjetsko prvenstvo

''Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače što znate, dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu!", napisao je Lovren i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno j..beno loša večer'', napisao je Lovren."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo