Svađa na radiju: Davor Šuker odgovorio Ćiri!

'Ja se nadam da mogu pomoći hrvatskom nogometu! Imam želje i volje i željan sam rada! Nadam se da će biti izgradnje kampova i reformi, da će liga biti manja.

8.5.2012.
13:41
VOYO logo

Legendarna devetka Vatrenih bila je suzdržana i odmjerena komentirajući kontroverze oko lika i djela Vlatka Markovića:

"On mi je bio trener! Zaista ne mogu reći, nisam čovjek koji želi pljuvati i želim da sve bude na jednom pristojnom nivou i ja mu želim sreću i uspjeh na Europskom prvenstvu, ali ipak idemo podvući neku liniju. Ajmo reći da u idućem statutu HNS-a stoji ograničenje koliko dugo može netko biti predsjednik. Da postoje neke granice!", rekao je Šuker za Antenu Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je manje bio suzdržan komentirajući izjavu Ćire Blaževića, koji je gostujući na Anteni samo dan ranije rekao kako je Šukerova tragedija to što sam sebe smatra genijalcem.

"Neka drugi govore o tome jesam li genijalan ili ne. Mogao bih neke stvari reći o Ćiri, ali ne želim! Uvijek sam se borio za istinu i ne želim je iskorištavati da bih mogao popljuvati drugoga! Ipak je Ćiro bio naš selektor, ipak je bio treći na svijetu. On je legenda i na tome ću ostati! Želim mu veliku sreću, puno zdravlja i da bude trener u ligi petice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidno razočaran odnosom klubova i navijača, Šuker je nastavio:

"Praznih stadiona i dvorana ima i u drugim sportovima, ali se to riješilo. Da l' su to ti PR-ovi? Taj marketing treba raditi. Navijače treba naviknuti da plate kartu. Danas ako mu daš četiri karte, kaže što mu nisi dao 15. Treba ipak malo vidjeti zašto je nekad bilo da su stadioni bili puni, a zašto danas ne. Treba dogovoriti sastanke, razgovarati. Nedopustivo je razmišljanje: ako nećemo dobiti svoja prava, bacat ćemo baklje. Navijač je da bodri! Može iskazati svoje negodovanje nedolaskom na stadion! Ali ne i praviti nered i da onda ljudi zbog toga neće dovoditi djecu na stadion. Moramo pomoći klubovima, ne samo Dinamu, nego i cijelom hrvatskom nogometu da imamo što više navijača. Na tome treba raditi. To je naša formula za uspjeh hrvatskog nogometa!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je za kraj otkrio i iznenađujuću informaciju da mu je najdraži gol u karijeri 'rolanje protiv Koepkea u Manchesteru', te da je nakon glazbenog debija u duetu s Juliom Iglesiasom dobivao i druge glazbene ponude, no da glazba ipak nije njegov sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo