SENZACIJA U ŠPANJOLSKOJ, DAVLJENICI SRUŠILI REAL: / Iscrpljeni Modrić nije mogao spriječiti feštu zadnje momčadi La Lige

Image
Foto: AFP

Do ovog kola bili su posljednja momčad, a šokantnom pobjedom preskočili su Huescu i sada su pretposljednji na tablici

28.4.2019.
22:40
AFP
VOYO logo

U 35. kolu španjolskog prvenstva Real Madrid je u nedjelju u gostima kod predzadnjeg Rayo Vallecana izgubio sa 0-1, a strijelac je bio Adri Embarba u 23. minuti iz penala. Luka Modrić je za Real igrao do 74. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Girone ostvarili su vrijednu pobjedu u 35. kolu, svladavši pred svojim navijačima Sevillu sa 1-0, te tako tri kola prije kraja pobjegli iz zone ispadanja. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Portu u 62. minuti. Hrvatski reprezentativac Marko Rog ostao je na klupi Seville koja je kraj utakmice dočekala bez nervoznog Banege koji je isključen u petoj minuti sučeve nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Eibara slavili su sa 1-0 na gostovanju kod Valencije, a pobjednički pogodak postigao je Charles u trećoj minuti sučeve nadoknade. Eibar je tako postao tek druga momčad koja je ove sezone u La Ligi uspjela svladati Valenciju na Mestalli. Prva je to napravila Girona u studenom prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije nogometaši Barcelone osvojili su naslov prvaka Španjolske pobijedivši na Nou Campu Levante s 1-0. Barca je svoj 26. naslov i osmi u zadnjih 11 sezona osigurala tri kola prije kraja jer imaju devet bodova više od Atletica i bolji međusobni skor. REZULTATI: Valencia - Eibar 0-1 (Charles 90+3) Girona - Sevilla 1-0 (Portu 62) Real Sociedad - Getafe 2-1 (Willian José 21-pen, Oyarzabal 53/ Samu Sáiz 89) Villarreal - Huesca 1-1 (Pablo Fornals 30/ Ezequiel Ávila 78) Rayo Vallecano - Real Madrid 1-0 (Adri Embarba 23-pen)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo