HRVATSKI 'PRINC' POKORIO LONDON: / 'Pa nismo mi neki čunjevi'

Hrvatska reprezentativna jedinica Danijel Subašić itekako je bila zadovoljna nakon velike pobjede u Londonu nad Arsenalom, slavnim Arsenalom!

26.2.2015.
9:24
VOYO logo

Tko će koga, ako ne svoj svoga! Stara je narodna sa kojom se Arsen Wenger itekako može poistovjetiti. Jer, francuski stručnjak je u srijedu na večer doživio nokaut usred Londona, od svojih, od Monaca. Da, Wengeru je ukleta ta osmina finala. Sada francuski stručnjak ganja čudo u Kneževini. Mora. Inače, po peti puta zaredom ispada u osmini finala. Prokletstvo! Možda! Iako, sinoć su Danijel Subašić i društvo odigrali partiju za pamćenje. Partiju sezone. Engleski velikan je izgledao kao razbijena vojska, navijači Topnika su na Emiratesu doživjeli šok, a naš Wenger ne zna što ga je snašlo.... Vjerojatno je još uvijek ostao sjediti u onoj svojoj udobnoj stolici uz travnjak, na klupi za rezervne igrače. U šoku, izbezumljen. Jer, prinčevi iz Monte Carla pokorili su London u velikom stilu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nije vjerovao u ovo, osim nas samih, ljudi u klubu i navijača koji su došli u čudesno velikom broju. Eto vidite da i mi imamo navijače, nemojte napisati da smo kao Dinamo, da nemamo nikoga na stadionu, ha, ha, zafrkavam se", kazao je za Sportske nakon utakmice Danijel Subašić.

Formula velike pobjede u Londonu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek igramo isto, jako u obrani, pa na kontre, upalilo nam je nekoliko puta. Govorio sam da nedostaje golova, mi otraga odigramo stvarno dobro, sada smo proradili, zadnji put smo u gostim dobili 3:1 Bastiju u listopadu prošle godine. To je naš stil, u Leverkusenu smo dvaput došli do gola i jednom zabili", objašnjava sretni Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Ardenal je prije početka utakmice kotirao kao favorit. Međutim, engleski balon se rasprsnio u 38. minuti golom Kondogbije, 53. pogotkom veterana Berbatova, i 91. kada je Oxlade-Chamberlain do kraja dotukao londonsku legiju stranaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nismo mi neki čunjevi, odigrali smo vrhunsku utakmicu, a kad staneš otraga tako čvrsto, teško je probiti taj blok", smiješno će hrvatski junak.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo