VIDEO: / Vatreni svjedočili drami i hororu na terenu

U najvećem derbiju grčkog nogometnog prvenstva Panathinaikos je kao gost u Pireju deklasirao Olympiacos s 3-0 i nanio mu prvi ovosezonski poraz.

2.3.2014.
21:35
VOYO logo

Zeleni su u dvoboju 27. kola poveli u posljednjoj minuti prvog poluvremena i to pogotkom hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića.

Našem je to nogometašu peti ovosezonski gol u grčkoj Superligi. Pobjedu Panathinaikosa u drugom su poluvremenu uvjerljivom učinili Marcus Berg i Mehdi Abeid. Pranjić je u igri ostao svih 90 minuta, baš kao i Gordon Schildenfeld, dok je Mladen Petrić ušao u igru u 77. minuti umjesto strijelca Berga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/mDCxTQnTwnY

Utakmica je bila prekinuta na nekoliko minuta jer je trener gostiju Anastasiou bio pogođen u glavu nekim predmetom bačenim s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/THYPz9SxRCI

Derbi će biti upamćen i po nesreći mladog igrača Olympiacosa Michaela Olaitana koji se sredinom prvog poluvremenu srušio nasred travnjaka. Hitno je izveden sa terena i prevezen u bolnicu, a posljednje informacije govore da je Nigerijac dobro. Ipak, uzrok pada u nesvjest je nepoznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/rslcHBfu_DE Za Olympiacos je ovo prvi poraz u aktualnom prvenstvu, a prije ovog kola je bio na sjajnom učinku od 24 pobjede i dva remija. Unatoč ovom porazu, klub iz Pireja ima ogromnih 19 bodova prednosti pred drugoplasiranim Atromitosom, a Panathinaikos je tek četvrti s 24 boda manje od najvećeg rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo